Zobacz pojedynczy post
stary 05-09-2006, 23:17   #14
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

Ooo żesz kurtka orzeszkowa, Panie Dzieju! Uuule fajowy pomysł! Bardzo mi się podoba! :-)

Hehe, spotkać się z tymi wszystkimi ludźmi, niezależnie od ich wieku, porozmawianie z nimi na żywo, a także zobaczenie wielu noobków, którzy zabijali mi potworki i kradli loota ;-D - wspaniały pomysł! :-)

Dobra, po tych wszystkich "achach" i "ochach" czas dobijać do brzegu:
  1. "Ile masz lat?"
    32.

2. "Czy chciałbyś wziąść udział w takim konwencie?"
    Jasne, że tak! :-)

3. "Czy będziesz mógł wziąść udział w tym konwencie?"
    Na 100% pewny nigdy nie mogę być, ale myślę, że nie powinno być problemów.

4. "Czy uważasz, że Twoi rodzice nie mieliby nic przeciwko?"
    Moi Rodzice już dawno przestali mieć wpływ na moje prywatne sprawy.

5. "Jakie pieniądze byłbyś w stanie wydać na taki konwent (pamiętaj o dojeździe, wyżywieniu)?"
    Wiadomo, jak najmniejsze ;-), ale jeśli bym miał przeznaczyć na to czas urlopu latem, to miałoby to znaczenie drugorzędne. Konkretnie? Nawet ze 200zł.

6. "Jakie miejsce proponujesz?"
    Choć sam mieszkam w Koszalinie i z pewnością wybrałbym miejsce gdzieś w pobliżu (najlepiej Kołobrzeg albo Słupsk, że już o samym Koszalinie nie wspomnę ;-), to będąc realistą i wiedząc, że nie każdemu by pasowało takie miejsce - najlepiej gdzieś w środku Polski, w szczególności w Warszawie.
Komentarze? Hmmm... a co tu komentować ;-) - jeszcze raz powiem, że ten pomysł baaardzo baaardzo mi się podoba i z chęcią wziąłbym udział w takim spotkaniu.

Przesyłam pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 06-09-2006 o 00:21.
Jarassimus jest offline   Odpowiedz z Cytatem