Ooo żesz kurtka orzeszkowa, Panie Dzieju! Uuule fajowy pomysł! Bardzo mi się podoba! :-)
Hehe, spotkać się z tymi wszystkimi ludźmi, niezależnie od ich wieku, porozmawianie z nimi na żywo, a także zobaczenie wielu noobków, którzy zabijali mi potworki i kradli loota ;-D - wspaniały pomysł! :-)
Dobra, po tych wszystkich "achach" i "ochach" czas dobijać do brzegu: - "Ile masz lat?"
32.
- "Czy chciałbyś wziąść udział w takim konwencie?"
Jasne, że tak! :-)
- "Czy będziesz mógł wziąść udział w tym konwencie?"
Na 100% pewny nigdy nie mogę być, ale myślę, że nie powinno być problemów.
- "Czy uważasz, że Twoi rodzice nie mieliby nic przeciwko?"
Moi Rodzice już dawno przestali mieć wpływ na moje prywatne sprawy.
- "Jakie pieniądze byłbyś w stanie wydać na taki konwent (pamiętaj o dojeździe, wyżywieniu)?"
Wiadomo, jak najmniejsze ;-), ale jeśli bym miał przeznaczyć na to czas urlopu latem, to miałoby to znaczenie drugorzędne. Konkretnie? Nawet ze 200zł.
- "Jakie miejsce proponujesz?"
Choć sam mieszkam w Koszalinie i z pewnością wybrałbym miejsce gdzieś w pobliżu (najlepiej Kołobrzeg albo Słupsk, że już o samym Koszalinie nie wspomnę ;-), to będąc realistą i wiedząc, że nie każdemu by pasowało takie miejsce - najlepiej gdzieś w środku Polski, w szczególności w Warszawie.
Komentarze? Hmmm... a co tu komentować ;-) - jeszcze raz powiem, że ten pomysł baaardzo baaardzo mi się podoba i z chęcią wziąłbym udział w takim spotkaniu.
Przesyłam pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P
Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.
NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 06-09-2006 o 00:21.
|