Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doggie
P.S. Pomyślcie logicznie dlaczego Was [char]Konda[/char] nie słucha, a może uda Wam się dojść do porozumienia...
|
zapewne nie slucha ich bo twierdzi ze planuja bez sensu (zla taktyka)
ale czy nie jest bezsensu to ze biega tylko w kolo i raz na jakis czas walnie sd w kogos na skraju ekranu (przynajmniej tak to na filmiki wygladalo)?
a wiem ze moglo tak byc bo juz na 2 poprzednich wojnach [char]Konda[/char] wlasnie w ten sposob walczyl, poprostu zataczal duze kola zeby exiva go bylo ciezko namiezyc i od czasu do czasu tylko sd w kogos jak wlazl na ekran...
a pozatym nie ma co ukrywac konda, oen, kardear i reszta tej paczki jesli wygraja wojne to oleja polakow i innych co waliczyli z nimi i zrobia tylko swoja gildie a im walna akademie albo kaza zrobic swoja gildie i beda allied, ale jak co do czego dojdzie i ktorys podpadnie to i tak mu wklepia
nie to zebym tylko relictus oczernial bo mysle ze po stronie HWL sytuacja bedzie ta sama po wojnie tylko ci najblizsi z nimi zostana w gildi reszta do innej jakies co bedzie allied
a jesli ktos mysli ze bedzie inaczej to sie grubo myli, siedzialem na galanie od samego poczatku, przestalem grac dopiero w kwietniu/maju ale przez te 2 lata okolo bralem udzial w 5-6 moze nawet wiecej wojnach, nawet juz nie potrafie okreslic i zakazdym razem tak bylo, wiec nie wiezcie w obiecanki kondy czy tam keekza...
zawsze tak bylo, jest i bedzie ze tylko wykozystuja innych jako miesa armatnie na wojnie a potem i tak maja swoja gildie ktora wogole sie nie liczy z ich dawnymi sojusznikami, no chyba ze ktos ma osobiste z nimi uklady to wiadomo ze cie nie zleja...
ale sie rozpisalem

moze ktos chce mnie poprawic?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion
No wlasnie tharrina tam nie bylo, dlatego bitwa w plecy
Next bedzie dla relictus (o ile "elita" znowu nie da loga  )
|
a kto to jest elita dla ciebie w relictus bo ja tam na filmiku nie widzialem zeby duzo hlvli brakowalo tak jak to okresliliscie ze "czekaliscie, czekaliscie, az sporo waszych musialo dac loga"