Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kurier
Jakbys sledzil to bys wiedzial
ponad 10 osob musialo dac loga w tym Tharrin, ktory nomen omen nas prowadzil na ventrillo... Coz mecz w lidze jest wazniejszy niz czekanie az szczury wyjda z hellgate..
A pacc area gdzie czesc ludzi co nie musiala dac loga nie ma wstepu to kretynski pomysl i tyle...
|
no to dlatego pytam... bo nie sledze... wiec wymien mi te ponad 10 osob! po co tylko liczby i ogoliniki rzucacie? fakty poprosze i bede zadowolony
a co do pacc area czy czekac az wyjda? ktos wam kazal tak robic? nie... przyjeliscie warunki hwl na bitwe bez zadnego ale a teraz nazekacie... to kogo to wina moja? :<
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doggie
@Catrishia
"wykozystuja innych jako miesa armatnie" czyli tak zwanych polaków. Tak było, jest i będzie, nie ma co tego ukrywać.
No fakt faktem [char]Konda[/char] robi co chce i tak pewnie zostanie, bo ma w dupie polaków. Ech no nic próbujcie...
Pozdro...
|
no wiadomo ze polakow, tak bylo na kazdej wojnie, zreszta juz napisalem cala sytuacje jak bedzie po wojnie, a teraz mi przyszla taka mysl, co by bylo jak by tak polacy i z jednej i z drugiej strony olali hwl i relictus, zrobili swoja gildie i dali sie bic im nawzajem to by byl ciekawy scenariusz
tylko ze teraz to praktycznie niemozliwe bo nasi nie trzymaja sie juz razem i nie utrzymuja dobrych kontaktow z rodakami tak jak to mialo miejsce na poczatku galany i chocby za czasow IS, ehhh wtedy to sie przyjemnie gralo...
i w sumie to jeden z powodow dla ktorych przestalem grac, na pg juz nie mam sil, nudzi mnie ta gra, zal mi na nia czasu i wlasnie przestalo byc ciekawie w grze, kiedys polakow bylo tutaj mase i trzymalismy sie razem, questy, hunty, gildia, klimacik wspolny ktorego teraz juz nie ma i jest nudno
ktos wogole pamieta te czasy poza mna? :>
albo chociaz czasy nowego corentiros gdzie tharrin badz ja bylismy liderami i z lutore, fugiar, dwinem, lazuvo, trio da jah i innymi dobrze sie trzymalo, wtedy gra byla przyjemna...
do takiej klimatycznej gry z masa przyjaciol mogl bym wrocic, a to co teraz jest na galanie wcale mnei nei przyciaga