Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2006, 13:05   #44
carlos_pl
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LORD 15 Pokaż post
Jak was wszystkich mnie tez te zlurowane GS wkurzaja ja sam tam nawet padlem i mi wypadlo 1.4k co na DK nazbieralem i war hammer natomiast mojemu bratu Crown legi wypadly jak na DK szedł i GS go ded czy nie mozna czego zrobic z tymi GS-sami
nie byc dzieckiem lamerem który nie potrafi grać w tibie, takim wlasnie jestes Ty poza tym idz takie posty daremne pisac gdzie indzej bo noobow tutaj nie chcemy co Nas to obchodzi ze twój brat padl i wypadly mu crown legs kazdy to ma gdzies a czytając Twój post źle sie robi, naucz sie myslec i zanim cos napiszesz przemysl to.Tragedia wypadlo Ci 1.4k i co z tego to ze masz 13 lvl i to Twój majątek masz pecha i nie pisz bez sensownych postów, które nie wnosza nic do tematu, tylko spamowanie.Teraz masa dzieci w Twoim wieku(czyt.12 lat) będzie pisało teksty typu "ohhhh ahhh moje plate armor wypadlo mi bo lurneli gs..ohhhh pomocy ahh...." widzisz jestes DZIECKO NEO nadmierne uzywanie emotów nie na miejscu tez o tym swiadczy, poza tym, to że Ty nie potrafisz zrobic wiekszego lvl'a nie jest to Nasza wina więc wyjdz...Aha i jeszcze jedno co Ci to da ze napiszesz "zróbcie cos z tymi gsami " wiesz ze nikogo to nie interesuje ze jestes noobem.

Ps. -.-
  Odpowiedz z Cytatem