Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek
Wow... to straszne. Jak ci ten zespol BARDZo przeszkadza, co? Pewnie mama/dziewczyna/kumple zmuszają cię do sluchania, no nie? Tez ich nie lubie, ale nic mi do tego co robia - ich sprawa. A image robia dokladnie tak samo jak "mroczni black metalowcy" tylko, ze tamci maja czarne stroje, a one maja... nawet nie wiem co;]
|
Przy czym u mhroocznych black metalowców image jest jakoś związany z ich twórczością. Chociaż, gdy teraz myślę o Blog27, to u nich też - muzyka jest kiczowata, to ubiór również...
Cóż, nikt mnie nie zmusza do słuchania ich. Gdyby moja matka ich słuchała, to bym z domu uciekł. Gdyby dziewczyna - rzuciłbym ją w cholerę (sama niech sobie słucha, ale mnie niech nie zmusza ;P) Kumpli mam na szczęście normalnych.
A o to mi chodzi, że jakbym sobie np. chciał jakiś festiwal obejrzeć, to jestem skazany na to ścierwo. W Sopocie 'dla którejśtam telewizji' (bo każda ma swój) pan Skiba się skompromitował (obojętnie, czy wygłaszając prawdziwą opinię, czy mówiąc to co mówił przez grzeczność) swoją wypowiedzią zapowiadającą występ dziołch, które dla polskiej sceny muzycznej są nawet większą kompromitacją niźli TH dla niemieckiej. Ale cóż, Polskę kompromitują również fanki tegoż TH ['omg omg omg Bill jest taki słłiiiit, uroczy, słiiit, odważny, słiiit i piękny słiiit =*=*=* koFFam Go =*=*=*=*' - imho to kompromituje polską młodzież (albo raczej dzieci), ukazując ich brak gustu i tępotę (bo co innego słuchać - chociaż też tego nie potrafię zrozumieć - a co innego takie wypowiedzi jak tamta)]. I tutaj mimochodem wymieniłem drugi zespół, którego nie trawię...