Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.
Pozdrawiam
Jacek