Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2006, 18:13   #2921
Jacyna15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 02 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Imię: Jacyna
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 55
Skille: Zmienne
Poziom mag.: 6
Domyślny

Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek
Jacyna15 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.