Temat: kasa (rl)
Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2006, 19:29   #8
Stożek
Użytkownik Forum

Stożek's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu

Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
Stożek ma numer GG 9888628
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez morwi Pokaż post
zbieraj puszki/zlom
Przy dzisiejszej konkurencji... bez szans bendzie. Chyba, ze makulatura albo butelki.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prostyy Pokaż post
O złomie myślałem tylko nie wiem skąd go brać
Pan Mietek z Gizycka (bylem tam na wakacjach) w moim avacie zna sie na rzeczy-zbieral oplaty z puplicznej toalety bezplatnej na dworcu a zlom zbieral od... pkp. Tory kolejowe sa ciezkie i wystarczy kilka prymitywnych nazedzi aby je odczepic. Mozesz sprobowac wynosic ze skupu zlomu cos co juz oddano i nastepnie oddac to ponownie.
Pan Zbyszek (jego foto tez gdzies mam)-mieszkal w domu przeznaczonym do rozbiorki-sprzedal na zlom cala siatke z ogrodzenia i wszystkie zbrojenia z betonowych plyt dookola owego domu.

Puszki-dzisiaj bendzie ciezko, bo najpopularniejszy napoj to juz nie piwo po 84gr ale nalewki w plastikowych butelkach.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba Pokaż post
ze smietnika , popytaj ludzi czy nie maja niepotrzebnych metalowych rzeczy LOL
Srednio raz w tygodniu jakis mietek/zbyszek zwali mi sie na chate z takim pytaniem a wiec rada ta odpada-konkurencja go wygryzie.

Jeszcze jeden pomysl-jesli masz blisko wysypisko smieci to czatuj az podjedzie smieciarka i gdy tylko wysypie zawartosc szukaj zlomu i puszek-konkurencja rowniez duza ale rowniez zawartosc takiej smieciarki spora.

Ostatnio edytowany przez Stożek - 06-09-2006 o 19:39.
Stożek jest offline   Odpowiedz z Cytatem