Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2006, 19:55   #2937
Zembol91
Użytkownik Forum

Zembol91's Avatar

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
Zembol91 ma numer GG 4063325 Send a message via Skype™ to Zembol91
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jacyna15 Pokaż post
Po co mówicie kto, co i kiedy robił? lepiej patrzcie jak się teraz gra. Ludzie boja sie iść expic jak gra Sensej albo Gammb~, każdy wie że wtedy tomby nie sa bezpiecznie. Tak samo jak nie jesteś z Wanted to niemasz co szukać na Cyclopolis bo będziesz musiał sie pożegnać ze sowim armorem.
Dołączyłem do DoFu ponieważ Wanted nie miało co robić więc kiedy w nocy spotkali mnie na drodze do Veno, a DoFu nie było online zaczęli mnie bić. A kto wszystko zainałgórował? Oczywiście Gammb~. Gdyby go wtedy nie było z nimi dalej bym był ze znajomymi w SE. Zacząl mnie bić, potem dołączył się Sensej, potem Urb, następnie Farmazon, Lump, Draz, Exmind, gdy udało mi się dobiec do miasta to także Exmind, Adi Gotti, Morson i jeszcze ktoś ale nie pamiętam dokładnie. Psują innym zabawę jaką jest tibia bo sami nie mają co robić.
Nie dałem się zabic dlatego dostałem hunta, a najlepsze było to że Sensej który najmniej zrobił jako pierwszy zaczął krzyczeć i wyzywać mnie. Potem do niego dołączył Urb, wtedy ja również nie pozostałem dłużny
Jestem pewny że nie ejstem jedyną osobą która za coś takiego dostała hunta.

Pozdrawiam
Jacek

Mnie Wanted huntowalo za to ze znam satana na RL wiec wiesz ;p.
Sry chlopaki ze sie wtracam bo glownie to forum DoF a ja zaplacilem wanted.... mozecie mnie teraz powyzywac. jednak wolnosc to wolnosc i za maly lvl mam na wojny..... teraz zrozumialem moj blad..... to late.....
i tak ide chyba na new serwer jak wyjdzie.... wiec wisi mi to czy znowu bede hunted od wanted czy tez od DoF.

Sory panowie za wszystkie problemy zwiazane ze mna.....
21:42 You lose 364 hitpoints due to an attack by Zembol.

You Are Dead
Zembol91 jest offline