Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Jarassimus
Choć sam mieszkam w Koszalinie i z pewnością wybrałbym miejsce gdzieś w pobliżu (najlepiej Kołobrzeg albo Słupsk, że już o samym Koszalinie nie wspomnę ;-), to będąc realistą i wiedząc, że nie każdemu by pasowało takie miejsce - najlepiej gdzieś w środku Polski, w szczególności w Warszawie.Komentarze? Hmmm... a co tu komentować ;-) - jeszcze raz powiem, że ten pomysł baaardzo baaardzo mi się podoba i z chęcią wziąłbym udział w takim spotkaniu.
|
Żeby były jasności ja mam nie wiele bo tylko 20 lat, ale byłbym w stanie zoorganizować taki konwent. A tak poza tym ja mieszkam w Barwicach koło Szczecinka czyli niedaleko Koszalina

, szkoda tylko że od października przenosze sie do Gdańska studiować

geografie.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez nosane
A co do 13 latków... no trudno, takie życie. Ale myślę, że tak od 16-17 lat rodzice by już puszczali spokojnie? A z takimi osobami to już napić się można  .
|
oj można sie napić, ale mają słabą głowe, 5 browców i już kwiczą

. 16- 17 lat, oj mogą mieć obiekcje.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Poborca_podatkowy
Nie, to jest bez sensu. Za dużo z tym roboty, a co zostanie z potem z tego? Nic. Spotkać to się można w Tibii, np. wszyscy polscy rookstayerzy w 1 chwili na 1 servie, na jakimś czacie lub skype. A po za tym, tak naprawdę mamy dużo więcej rookstayerów, niż wam się wydaje...
@edit up
Ale to było dla WSZYSTKICH Tibijczyków, nie tylko tych z rooka
|
a co bedziemy pić, grzybowe piwo z kazo

. Chodzi o to by oderwać Was od nierealnego świata Tibii. Czasem warto poznać ludzo którzy są gdzieś tam po drugiej stronie kabla.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vantage
Naprawdę ciekawy pomysł. Tylko potrzebował
by dobrego patronatu, np. Tibia.Pl.
|
zgadza sie, może ktoś ma znajomości