Zobacz pojedynczy post
stary 06-09-2006, 23:07   #317
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

Twoje wnioski są zdumiewające, czuje się zaszokowany twą wiedzą i inteligencjią oraz zdolnością powiązania faktów. Człowieku myślałeś kiedyś o studiach na Harvardzie? To lepiej pomyśl, tam takich umysłów jak ty szukają.
Powiedziałeś coś co ludzie już dawno ustalili ad.1 Gdyby nie istaniał i nie chodził sobie gdizes tam w podziemiachludzie by sie nie oodniecali tak tym durnym tematem więc punkt pierwszy mógł byś sobie odpuścić Ad.2 to że bazyl to NPC już wiemy od lat, Ad.3 BAzyliszek znajduje się na ostatnim poziomi tibi, niżej zejśc się nie da dlatego wyszukiwanie sposobó dostania się do żekomej dzióry w podłodze spełzną na niczym. Poza tym mając 13 lat pisząc moje dizeci wyrastasz na ignoranta, tacy jak ty raczej szans nie maja żeby cokolwiek odkryć, ty byś pewnie (aczkolwiek mylić się moge)desert questa nie zrobił gdyby nie solucjie albo przewodnik. Ja też mam dysortografie i jakoś nie lubię się z tym za bardzo afiszować więc sobie daruj
moje spostrzeżenia
1. Bazyl to wielka wkręta Cipsoftu
2. Nawet jeśli to działający quest (o ile to quest w co wątpie)to pewnie zrobiło go kilka osób na świecie i za nic się nie podzielą swoją wiedzą
ps.życze miłych snów

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem