Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2006, 00:30   #89
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

masz racje co do wojny ;] najwazniejsza rzecza jest zgranie no i spryt. wtedy nawet spy bedacy w gildi nie pomogl by ng. ale to juz insza inszosc.

mowisz ze nie miales problemow z ng na poczatku i wymieles tu osobe, ktora w pozniejszym okresie nie byla jzu w ng a logowala sie tylko by zabijac. ja bylam wlasnie jedna z tych ktorych zabil. ng wtedy mi pomoc nie moglo. nie pamietam dokladnie slow waldoria ale mialy one mniej wiecej taki sens, ze nie moga mi pomoc bo nie maja na niego wplywy.. mysle ze chodzilo tu o nie nabijanie sobie unjusta bo zabijanie kogos kto loguje sie tylko po to by zabic maly lvl jest naprawde niepotrzebne.

pozatym powiem szczerze ze juz od poczatku servera zawsze pomagali mi szwedzi. co do polakow nie bede tu patriotka- ale jest malo takich ktorym ufam. dali mi mase argumentow na to. pewnie dlatego nie wierze w ta legende o zlych szwedach.
wiec jacy sa tacy sa. ale oni mi nie przeszkadzaja. wystarczy sie ich nie bac i im to pokazac, klocic sie nawet jak nie masz racji oraz byc uraptym jak osiol- a wtedy zycie na takiej obsidi nie jest zle. sprobowalam tych rzeczy wiec wiem ze tak mozna ;p