Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
Zdziwil bys sie jak duzo ludzi ktozy nie sheruja i expia szybko do 100 lvl ma rycerzami skille w okolicach 75/50-60 (pozniej zwykle trenuja)
|
Imho troszke wyzej, znajomi konczyli ( praktycznie bez treningu ) w okolicach 82-86 skilla melee ( choc znowu jest to tylko kwestia doboru miejscowki )
Cytuj:
700h to tylko 10h dziennie przez 2 miesiace... bardzo dobry wynik jak na wbicie 100 lvl na nowym swiecie 
|
To nie jest kwestia czasu w stosunku do levela tylko siedzenia przez ilestam godzin w jednym miejscu.
Cytuj:
Jak bedziesz bil DSa to beda takie wyniki, ghoula rycerz przy skillach 70-75 z warhammera zabije na 1 strzal w 1/2-1/3 przypadkow... ciekawe czy wandem tez go zabijesz 1 strzalem 
|
Damage to damage, ale trafianie z wanda a wh to zupelnie inna historia, i o to mi wlasnie chodzilo - niezaleznie od skilla czasem zdarza sie zabijac pajaka 3 hitami a wandem trafisz zawsze, i to zawsze w tych samych granicach ( i nie ma takich smiesznostek jak 3 kolejne hity za 5 z mojego wh przy 74 cluba ).
Cytuj:
Troche mnie zgubila twoja matematyka, ale z tego co zrozumialem mowisz o 80k/h od okolo 50 lvl???
|
Nie jestem ekspertem od tombow, ale zakladam, ze mowiac o 1-2 poziomie tombow _knightem_ ma na mysli 15-25k/h, srednio daje to 20k, na 30 levelu z bohami mozna swobodnie wyciagac 30k/h ( nawet jesli czlowiek wlazi w grupy stworkow metoda " na berserkera " i potem odrabia kase na minosach przez pare godzin co kilkanascie godzin expienia ) a ze wzrostem levelu i skilli o pare pkt da sie dociagnac do 40k/h.