@Memph
Gram na serwerze PvP bo jak ktos mi podpadnie moge go za to ukarac. a na non pvp to co na blackliste go wrzuce ? Jesli lubisz zabijac to idz na e pvp. czemu nie ? ja nie lubie tylko expic, lubie czasem kogos zabic ale przewaznie zdazy sie okazja bo akurat kumplowi ktos cos zrobil albo mi ktos podpadl. i nie ma random pk. a te rozmowy na gc, zaiste masz byc z czego dumnym, jak dresiarze przed blokiem z winem w kartoniku

ta gra ma byc zabawa ale jesli dla ciebie zabawą jest psucie tej zabawy innym - idz na OTS albo Inferne, tam nikt sie nie meczy nad swoja postacia, nie poswieca czasu zeby do czegos dojsc tylko po to, zebys ty go zabil bo za miesiac to on moze zabic Ciebie. na PvP tez graja ludzie ktorzy raczej lubia expic, rozwiazywac z przyjaciolmi questy, od czasu do czasu jakas wojna w slusznej sprawie, jak ktos podpadnie mozna pokarac. a co do Twojego bycia szwedem, dla mnie jestes szwedem drugiej kategorii

moi ulubiency to spokojni szwedzi ktorzy od walk PvP maja OTSy a jesli walcza to w slusznej sprawie i mozna z nimi przeprowadzic jakas inteligentniejsza, jak na glupia gre rozmowe. I takich wlasnie kilku w SoBS spotkalem. ale bylo tez tam kilku tych gorszych, jak Evo reszta jego 'pro pvperow' z rodziny Hawkow.
Sol, napewno kilka nieprzespanych nocy w pierwszym tygodniu szkoly nie zawazy na przyszlosci oraz edukacji Nirvy.. A jesli juz dolaczal do wojny to mogl przewidziec, ze kilka nocek moze zarwac jesli chce cos zdzialac.
I jeszcze o tym non pvp, chcialem sie tam przeniesc tylko ze na starych jest duzo idiotow na 100+ co to pojda za Toba doslownie wszedzie i beda Ci zycie uprzykrzali. na nowszych z kolei graja prawie sami kretyni, co to z wandami do 100 lvla mecza guardy, w miedzyczasie pookradaja kumpli i sie ciesza. Przyznam sie na Candii probowalem ale z rooka bym z tydzien wychodzil przy owczesnym zaludnieniu

i poprostu mi sie odechcialo.
Co do PA, dobra stosujcie sobie PA, ale powiedzcie mi jaka macie frajde jesli jakiemus 100 lvlowi wyskoczy 120 i na tego 120 idziecie we 20 ?
A co do Meraza, byl jest i bedzie zawsze tak sam, w koncu ktos go wypieprzy to sobie znajdzie inny serwer, z ktorego predzej czy pozniej tez go wypieprza.
Wojna jeszcze nie przegrana, poprostu nie mam z kim chodzic na akcje