Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2006, 15:39   #94
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Cytuj:
a te rozmowy na gc, zaiste masz byc z czego dumnym, jak dresiarze przed blokiem z winem w kartoniku
Better than "Need blocker on hydras" or lvl

Cytuj:
tam nikt sie nie meczy nad swoja postacia, nie poswieca czasu zeby do czegos dojsc tylko po to, zebys ty go zabil bo za miesiac to on moze zabic Ciebie
Po pierwsze to własnie zabijam żeby komuś zmarnować jak najwięcejk czasu Pamiętam sytułacje jak pierwszy (lub drugi) gracz w tibie wbił na faccu 100lvl na valori. Nigdy nie kupował blessow. Stracił kilka lvli jak go trapneliśmy na mintwalin i jest hunted forever : ) Jesteśmy wystarczająco źli? ;p Pozatym kto by mógł mnie zabić? ;]

Cytuj:
a co do Twojego bycia szwedem, dla mnie jestes szwedem drugiej kategorii
Zachowuje się jak 100% szwed.

Cytuj:
moi ulubiency to spokojni szwedzi ktorzy od walk PvP maja OTSy a jesli walcza to w slusznej sprawie
Oh. Zdażają się dzieci przecież wśród szwedów ale osoba która ma 16 lat i mieszkając tam nie ma opcji żeby nie był taki jak reszta. Hrhrhr..

Cytuj:
Sol, napewno kilka nieprzespanych nocy w pierwszym tygodniu szkoly nie zawazy na przyszlosci
Nie zaważy ale zabijać ludzi można nie marnując real life w przeciwieństwie do ciebie co musisz czekać 10h aż sie all zaloguja to wiesz Jakoś na valori logowałem czasem o 3 rano i nie ważne ile osób było z przeciwnej gildi. Atakowaliśmy jeden cel i uciekaliśmy jeżeli sprawa była przegrana. Natomiast polacy to polacy. lvlik straca i juz płaczą.
Veer~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem