Cytuj:
a te rozmowy na gc, zaiste masz byc z czego dumnym, jak dresiarze przed blokiem z winem w kartoniku
|
Better than "Need blocker on hydras" or lvl
Cytuj:
tam nikt sie nie meczy nad swoja postacia, nie poswieca czasu zeby do czegos dojsc tylko po to, zebys ty go zabil bo za miesiac to on moze zabic Ciebie
|
Po pierwsze to własnie zabijam żeby komuś zmarnować jak najwięcejk czasu

Pamiętam sytułacje jak pierwszy (lub drugi) gracz w tibie wbił na faccu 100lvl na valori. Nigdy nie kupował blessow. Stracił kilka lvli jak go trapneliśmy na mintwalin i jest hunted forever : ) Jesteśmy wystarczająco źli? ;p Pozatym kto by mógł mnie zabić? ;]
Cytuj:
a co do Twojego bycia szwedem, dla mnie jestes szwedem drugiej kategorii
|
Zachowuje się jak 100% szwed.
Cytuj:
moi ulubiency to spokojni szwedzi ktorzy od walk PvP maja OTSy a jesli walcza to w slusznej sprawie
|
Oh. Zdażają się dzieci przecież wśród szwedów ale osoba która ma 16 lat i mieszkając tam nie ma opcji żeby nie był taki jak reszta. Hrhrhr..
Cytuj:
Sol, napewno kilka nieprzespanych nocy w pierwszym tygodniu szkoly nie zawazy na przyszlosci
|
Nie zaważy ale zabijać ludzi można nie marnując real life w przeciwieństwie do ciebie co musisz czekać 10h aż sie all zaloguja to wiesz

Jakoś na valori logowałem czasem o 3 rano i nie ważne ile osób było z przeciwnej gildi. Atakowaliśmy jeden cel i uciekaliśmy jeżeli sprawa była przegrana. Natomiast polacy to polacy. lvlik straca i juz płaczą.