Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2006, 18:11   #18
Kshaq
Prezes Supportu

Kshaq's Avatar

Data dołączenia: 14 09 2005

Domyślny

Ja jestem w Supporcie i co z tego. Znajomości mam, ale niestety wam nie pomogę. Wiele osób by tam nie było, ponieważ rodzice mają władze absolutną (prawie absolutną). Co do samego konwetu i osób będących tam. Oczywiście każdy mógłby tam przyjechać, ale przyjachało by kilka nooków i do np. Austina "Ejjjjj jakie amsz skille...." "Dasz mi FRII ITENZ..." itd. Takie coś w ogóle nie wchodzi w grę, lecz pewnie tak by się stało. Co do samego miejsca spotkania. Pomyślcie. Każdy z nas mieszka gdzie indziej i każdemu z nas bliżej jest gdzie indziej, a wiele osób może po prostu nie mieć pieniędzy na dojazd (nie myślcie, że ja nie mam, ale takie są realia dzisiejszego świata) Mi odpowiada miejsce nad morzem lub blisko niego, bo mieszkam w samym rogu Polski na północnym-zachodzie (niewiele osób wie, że tam jest jeszcze miasto na wyspie ) A np. komuś innemu pasuje Kraków, bo koło niego mieszka. To musi być powiedzmy zjazd wszystkich tibijczyków, albo wszystkich Rookstayerów, ale porządny zjazd z zagwarantowanymi rzeczami np. noclegiem. Bez tego ani rusz. Nie chodzi tutaj o hotele pięcio gwiazdkowe tylko zapewniony kąt do spania takie jest moje zdanie na ten temat.
Kshaq jest offline   Odpowiedz z Cytatem