Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2006, 19:12   #39
Zephi
Użytkownik Forum

Zephi's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2006

Domyślny

Kasy mają pełno... A czy im sie to nalezalo? Najlepszymi programistami to oni nie sa... Nie jestem pewien czy tak do konca im sie nalezy...

Kasa kasą ale 20 euro w krajach zachodnich to dla przecietnego niemca jakies 20-25 zl... U nich glupi lizak kosztuje 2 euro wiec sobie policzcie. Juz wiecie skad sie biora nooby? Po prostu taki lamuch zamiast kupic sobie 10 lizakow, pojdzie na poczte, wykona przelew i ma Premium Account. A jak to wyglada w przypadku przecietnego polaka? Jesli w ogole rodzice pozwola na pacca to musi sie bardzo starac zeby wyludzic (od rodzicow ofkorz )/uzbierac pieniadze, a potem identycznie jak inni - czyli isc do PKO lub na poczte, wykonac przelew i cieszyc sie paccem. I co nagle sie dzieje? Rozczarowanie! Polacy sa bardziej pokrzywdzeni!!! Nie mowie , że Cipsoft MUSI to zrobic ale powinien przemyslec sprawe innych panstw... W koncu kogo jak kogo ale ich rodzimych Niemcow jest w grze najmniej... Pomoc moglyby filie Cipsoft w krajach z ktorego w Tibie gra najwiecej ludzi. Kazdy kraj mialby odpowiednia cene za pacc. Aby zakupic pacca trzebaby bylo potwierdzic swoje pochodzenie czy cos... Zastanówmy sie jakie ceny moglyby byc: Dla krajow zachodnich bez zmian czyli 19.99 euro za pacc na 90 dni
Dla Polski około 60 zł (Pacc kupiony kartą kredytową kosztuje około 70 zł - mozna sprawdzic na allegro ) czyli koszt zakupu kartą z powiedzmy rabatem
Dla Br itd. eee... Nie wiem jak wyglada tam sytuacja ale chyba dobrze sadzac po ilosci paccow u br.
To moje zdanie. Teraz mozecie mnie zbluzgac.

down: Wyslales posta doslownie 2-3 sekundy po mnie Gdy kliknalem przycisk "Wyslij" twojego posta jeszcze nie bylo, a z tego co widac moj jest zaraz przed twoim

Ostatnio edytowany przez Zephi - 07-09-2006 o 19:16.
Zephi jest offline