Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~
Nirvy to po co zes dolaczal skoro wiedziales ze nie chcesz walczyc ? Sorry ale nie powiem NG "ej wylogujcie sie zebysmy mogli kogos od was ujebac na expie bo Nirvy musi jutro rano isc do szkoly". Wojna to nie sa zasrane ustawki i 40 osob z gildii nie dostosuje sie do Twojego planu lekcji.
Memph i to wlasnie "pvp" zmienia za ciebie stoneskiny, strzela z SD/UHa Cie, doklada boltow i przesuwa przeciwnika w ulamku sekundy  czy co mi tam jeszcze wymieniales. Ogolnie jest z czego byc dumnym, robiliscie PA i wygrywaliscie wojny z SD combo pod guzikiem  ale sry Ty grasz dla wojen, PA, sharowania i botow bo tego nauczyli cie szwedzi z ktorymi sharowales  how cool of you. ale to wszystko nic w porownaniu z Twoimi dojrzalymi a zarazem pikantnymi docinkami w stylu "sux the shit magican". imho piaskownica cie wzywa ;<
Yours,
[char]Suv the Dark Magican[/char]
The Domator
P.S.
MayGyver daj mi bana, bede w pelni usatysfakcjonowany poziomem tego forum 
|
Człowieku ja chciałem dołączyć do wojny, i kiedy jestem i jest jakaś akcja, zostaje online ale nie bede zaniedbywał szkoły i ziomków z rl jak ty ja mam rl life , NIE ŻYJE TIBIĄ jak niektórzy-.-