Zobacz pojedynczy post
stary 07-09-2006, 22:02   #388
megusiia
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Imię: XxX
Profesja: Royal Paladin
Gildia: XxX
Świat: Lunara
Poziom: 66
Skille: 86/71
Poziom mag.: 15
megusiia ma numer GG 3910771
Domyślny Lunara

-jakie narodowosci najczesciej wystepuja,
bardzo duzo swe i polakow, malo br
-ile jest polakow,
polakow jest bardzo duzo co niestety nie jest dobre ;/ duzo noobow i gadki typu ,,pls free items" - napisane z bledami ;/ to sa wlasnie poalcy z drugiej strony to wlasnie polacy sa jednymi z najlepszych high lev na tym serverze wiec chyba nie ze wsyztkimi jest tak zle z kolei nastepna strona medalu to taka ze wszedzie widac jak polacy morduja sie nawzajem i wszedzie widac ,,kurwa ,,n\matkojebco ,,zajebie cie na realu itd;/
-jakie sa orientacyjne ceny,
ceny sie sa zbyt wysokie
przykladowo:
-bohy 35k
-dragon shield 3-4k
warrior helmet 6k
medusa shield 8k
vampire shield 17k
-bp uhow 3.2k
bp gfb 3k
bp hmm 1.5k

-czy atmosfera na servie jest mila czy panuje banda PA ktorzy gnebia kazdego kto sie wybije,
atmosfera moze i jest mila ale zeby tak bylo to trzeba pokazac ze nie ejst sie noobem i zdobyc przyjaciol ktorzy w razie czego ci pomoga...za duzo noobow na lunarze i to jest jej problem;/
-jak jest z iloscia PKrow, jakie miasto ma ich najmniej/najwiecej,
najwiecej pk to ludzi ktorzy osiagneli wysoki lev i znudzeni tibia chca sie zrokowac ;/ tylko dlaczego kosztem innych graczy? neich ida na potwory a nie czekaja na dedy od graczy ktorych wczesniej zabili ;/ gorzej jak ktos nie ma ,,pleców" i nie zemsci sie za deda;/ najwiecej pk jest w Thais chyba jak wszedzie a w innych miastach po troszke w kazdym
-czy server jest przeludniony, gdzie nie wejdziesz tam ktos siedzi,
w sumie nie jest bardzo przeludniony a z ludzmi da sie dogadac...rozwiazaniem sa listy zostawiane przy dziurach i tak tworzy sie kolejka kto po kim ma expic. Ja kupilam ostanio pacc wiec nie mam juz iwekszych problemow z expieniem
-jak wyglada rook, duzo ludzi? a moze wrecz przeciwnie,
rook wyglada normalnie nie ma przeludnienia ale tez nei siweci pustkami
-jakies wasze wlasne odczucia co do danego swiata
swiat jest fajny ale latwo mozna dednac na levelu ponizej 20 ;/ szcegolnie na swamp trolach kolo venore i trolach kolo mostow dwarfow. Okres pomiedzy 15-22 levelem jest chyba najgorszy przynajmniej ja mialam w tym czasie nejawiecej dedow na 3 postaciach a to chyba o czyms swiadczy ;p wiec lepiej szybko dobic levele a potem bawic sie w skiloowanie. Najbardziej wkurzajaca mnei rzecza jets zabijanie summonow ktore ja sobei robei dla innych graczy;/ i przez to musze takich noobow zabijac bo mysla ze im nic nei zrobie jak dziesiec razy prosze zeby przestali bic mojego potworka ;/ Ogolnei swiat jest super mam na nim wielu przyjaciol i fajna gildie mysle ze po prostu wystarczy nie byc noobem i nie robic z siebie blazna i nei przyciagac specjalnei na siebei klopotow i bedzie ok

Ostatnio edytowany przez megusiia - 07-09-2006 o 22:04.
megusiia jest offline   Odpowiedz z Cytatem