Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xipex
Xaton jak patrze na twoje ssy to nie wiem czy sie smiać czy płakać, dragi na takim lvlu biie sie bez utamo vita i nie biie sie z sd tylko na spoxie idzie z samych boltów ogulnie zal.pl
|
Jak patrzę na twojego posta to nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Szybko wyślij pw do Externusa, żeby w swoim poradkinu "DRAG co i jak?" zamieścił twoje rewelacyjne porady, żeby przypadkiem palladyni na 40+ lvl broń Boże nie używali SD i czaru magic shield !!! ( Bo to serio aż się płakać chce, że player jest ostrożny zwłaszcza, że zaliczył już kilka dedów nie ze swojej winy ) Poza tym to jego sprawa czy bije draga z SD czy ze spearów. Wydaje mi się, że na tym ssku Xaton chciał pokazać swoje niezłe hity z SD.
Chyba faktycznie cię boli, że Xaton ma dość kasy, żeby wystrzelić od czasu do czasu test SD... I nie czepiaj się że ktoś jest bardziej ostrożny (równie dobrze mogłeś napisać, że po co mu eq skoro i tak ucieka przed dragiem itd itp...)
Tak więc odczep się od sposobu expienia innych i pędź bić swoje raty na spoxie ...