Temat: Linage II
Zobacz pojedynczy post
stary 08-09-2006, 22:04   #144
kszychu13
Użytkownik Forum

kszychu13's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
kszychu13 ma numer GG 2928312
Domyślny ta?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Wardi Pokaż post
Ekhem... Jestem niewidzialny, czy co? Może byście mi pomogli?
Ściągnąłem klienta lineage2 z ich oficjalnej strony i archiwum jest uszkodzone.
Może się ta informacja nie przydać, ale ściągałem z IE :/

EDIT: Ok, działa, głupi jestem , chciałem ZIPa odpakować WinRARem xD Jest, ale bieda ta gra... Elf - łucznik ma na początku mieczyk ... I do tego pustka taka ze nie wiem gdzie eq kupic i luk... Grafika nie jest tak powalająca jak mi się na SSach wydawało Pozostaje mi na RP czekać xP
a od kiedy na poczatku elf nazywa sie elfem lucznikiem? nieznasz sie to niezwij odrazu gry
pewnie wybrales fightera...dobrze ktoras voc juz niepaemtiama ktora sztyleciarza posiada skile takze do luku wiec narazie chodisz ze sztyleme (bez tarczy bo ona oslabia uniki) jak sobie uzbierasz kase to kupujesz luk i skile na luk tzn power shot bodajze miejsca do kupienia eq masz napisane na mapei w miescie...chyab wiesz co to armor shop? ;] ah a rzeczy d grade kupuj po 20 lv no i oczywiscie profesje takze na 20 lv wybeirasz...mozesz sobie kupic quest marki badz wykonywac questa(ja poszedlem na latwizne) i wtedy po przeczytaniu kilku poradnikow wiesz juz jaka profesje wybrac by byc lucznikiem no i grasz sobie ponziej chodzisz sobie na loa fg itd lazisz w eq b grade xD no a pozniej stary bierzesz sobie s grade i lecisz ze swoim klanem na siega jak bedziesz gral dlugo to zrozumeisz o czym mowie