Cytuj:
Po 1:Fabuła to tak troche........nie zrozumiala i jak juz ktos powiedzial wyzej "oklepana".
|
Owszem jest "troszke" niezrozumiała, ale wolę stworzyć coś co pozostawia czytającemu w głowie apre pytań niż kompletnie czyste cuś
A co do oklepania - wszędzie znajdziesz gdzieś odniesienia. I zawsze będa płytszę lub głębsze. Mimo wsyztsko staram się aby była jak najoryginalniejsza
Cytuj:
Po 2:Łatwo tu sie pogubić a szczególnie z tymi przedstawicielami czy jak to tam,7 w obu druzynach ale ktura to zla a ktura dobra?gdzie ilu zostalo?
|
Łatwo się zgubić czasami fakt - Ale gdybym chciał wsyztskoz robić tak żeby się nikt nie pogubił fake byłby 2* dłuższy i 4* nudniejszy więc... xD
Drużyna zła i dobra... ja wcześniej w którmś poście pisałem że są to określenia umowne - ponieważ ani jedni ani drudzy nie są źli do szpiku chrząstki, anie święci jak paladyni ze świątyni. To są abrdziejw artości umowne - po prostu obu stronom bardizej przyświeca inna ideologia
Ilu gdzie jest? policz w jednej, policz w drugiej, odejmij z jednej nefiva, odejmij trupy, gangrel team i masz
ewentualnie prościej - policz w ostatnim odcinku grupowym ilu jest w obu grupach, odejmij nefiva oraz (jeżeli jest) grupę gangrela (gangrel i jego 2 towarzyszy) i masz
Cytuj:
Po 3 rażni mnie to przemieszczanie sie takie szybkie...mogłeś pokazać jak sie klepia na poczatku a to tylko jest, nie ma i pada...
|
Wstęp był robiony jak byłem kompeltnym amatorem - musisz mi wybaczyć. Jak skończe cykl (a już jestem za połową) będe wiele rzecyz zmieniał w tym prolog (praktycznie cały idzie do przeróbki) oraz światynie (amatorska grafika)
nad resztą się pomyśli
Zapewniam że prolog będzie pod wzgledem tej klepaniny ciekawszy ^^
Cytuj:
Po 4:Tu jest o wojnach tylko mówione a czemu nie ma zadnych wiekszych bitew?
|
Było w jednym z początkowych odcinków - rozmowa o tym, decyzje, itd.
Motyw wojenny będzie bardziej widoczny później, zaś czy sama bitwa będzie jeszcze pod rodze? zobaczymy
Cytuj:
Po 5:Nie mam zbyt czasu dalej gadac a zreszta mi sie nie chce
|
lajcik
Cytuj:
Po 6:Może byłem troche za ostry, no ale czasem trzeba
|
Ktoś musi.
Szanuje twoje zdanie, ale skoro jesteś piewszym który mnie zjechał (nie licząc początku ;p) to wyciskam z ciebie ile krytyki się da - bo dzieki temu wiem co się lduziom nie podoba
Ale cieszy mnie że się komuś nie spodobało, bo jeżeli praca nie ma przeciwników to znacyz że coś jest nie tak
Cytuj:
Fabuła nie jest ani zła, ani oklepana. Wy jej po prostu nie rozumiecie.
|
Niekoniecznie nie rozumieją. Może się podobać, a oklepanego ma na pewno coś w sobie.
Cytuj:
TU nie chodzi tylko o jakieś wojny, tylko o to że czas tak jak by stanął w miejscu i wszystko się powtarza co każdy "cykl".
|
tylko każdy cykl kończy się wojną

więc jest ona trwale z nim związana
Cytuj:
Może praca Eeriona jest trochę, podkreślam "trochę", trudna do zrozumienia
|
Może to zabrzmi nie wiadomo jak, ale pozwole sobie stwierdzić, że móje fake story jest obecnie najtrudniejszym (do pojęcia, itd. oczywiście

) fake na tym forum.
Cytuj:
ale jeśli ktoś będzie uważnie śledził bieg wydarzeń, to na pewno się nie pogubi.
|
Mam taką nadzieję
Cytuj:
Z tego co zauważyłem to albo niektórzy z was nie uważali oglądając kolejne odcinki, albo mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
|
Mogli nie uważać.
Albo w ogóle nie czytają - są takie okazy które tylko na obrazki patrzą. A takim się na pewno cykl nie spodoba bogo kompletnie nie zrozumieją
Cytuj:
A tak w ogóle Eerion. Masz może zamiar się wziąć do roboty i kończyć ten fake, bo się nudno robi na forum...
|
Wybacz - zamierzałem wydać kolejny odcinek w ten weekend, ale format + isntalowanie sieci lan bezprzewodowej i konfigurowanie jej + masa zadań i rzeczy do nauki (klasa maturalna) skutecznie mi spowalniają pracę
Tak czy siak odcinek nowy powoli idzie do przodu