Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2006, 00:29   #7
Sel
Użytkownik forum

Sel's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Lublin

Stan: Aktywny gracz
Imię: Berzerktoo
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 67
Skille: 80/76
Poziom mag.: 6
Domyślny off

Forum polega na tym, że w danych tematach powstają offtopy, z których często tworzą się oddzielne teamty i tak w kółko.. Nie uznaję tego za coś zdrożnego więc pozwolę sobię na kontynuację

Pierwsza sprawa, nie wiem czy to wypowiedź kierowana do mnie czy do ogółu używając tylko drugiej osoby liczby pojedyńczej .. Jeśli do mnie to informuję, że angielski znam niekiepsko
Po częsci masz rację, po częsci nie. Zgadzam się - angielski znać trzeba. Jednak co to sytuacji "podaj" to to działa i w rzeczywistosci i w tibii. A to dlatego, że ludzie potrafią szybko opanować podstawy.. Stąd bierze się "znajomość" angielskiego rzeszy polskich tibijczyków (buy, offer, no kill, no, yes, pl?) no i jakoś dają radę..
A sprawa chińczyka.. myślę że szybko, na treningach poznaje podstawowe zwroty wlasnie typu "podaj", "podaj do", "strzelaj/ rzucaj", "broń!", "%^$#@"..
Grać można efektywnie ale w troche ułomny sposób, bo nie pogada taki chińczyk z kolegami z drużyny "o, ale ladna akcja wtedy była, ale mamy farta, blebleble". Tibijczyk natomiast bedzie się zastanawiał co ma zrobić z wyraźnie opisanym spellbookiem, wyrzuci go i straci przyjemnosć z samodzielnego rozwiązania questa..

@down, arut:
Przyznaję, nie patrzyłem na datę założenia tematu

Ostatnio edytowany przez Sel - 09-09-2006 o 10:34. Powód: down
Sel jest offline   Odpowiedz z Cytatem