Temat: Beholder?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-09-2006, 14:04   #9
Pavel Ches
Użytkownik Forum

Pavel Ches's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bobofructo Pokaż post
[...]
@down:
A już sie cieszyłem, że byłem Pierwshy... Nie, no, masz rację - zawsze mi się te wyspy myliły. Na foldzie są tylko wilki, trole, niedźwiedzie, chatka świętego mikołaja i (UWAGA!) nieregularnie od czasu do czasu respią tam sie yeti. Wiec jak jakiegos spotkasz, to współczuję.

A jeśli ktoś nie wierzy, to sam, jak robiłem Postman questa, widziałem jednego trupa yeti...
Nie no bravo... teraz widać, że tylko chciałeś być pierwszy. Chatka świętego mikołaja na foldzie... zaczynam wątpić czy wogóle na którejś z wysp lodowych byłeś jak twierdzisz. Byś przynajmmniej nie wprowadzał w błąd innych swoją niewiedzą. Po pierwsze nie tylko stworzenia tam występują, a po drugie chatka świętego jest na Vedze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bobofructo
Poza tym zaleciało mi tu TROLAMI...
Temat można rzeczywiście zamknąć.
I'm lovin' it... Ludzi, którzy na każdym kroku widzą trolli, a "de facto" sami się tak zachowują. Przez tą cała akcję "walki z trollami" jeszcze więcej ich wyrasta, bo teraz taki "troll" czy "noob", jak kto woli, zamiast na każdego niedoświadczonego gracza mówić na forum "noob" (jak było do tej całej akcji) to mówi "troll". Ilość takich ludzi się nie zmieniła, tylko forma wypowiadanych w większość powiedziałbym nawet "oszczerstw"

Pozdrawiam

Pavel Ches jest offline   Odpowiedz z Cytatem