Ale dziecko. Czepiacz się jak pijawki w mgs'ie(Chyba zaraz wezme cygaro)! Nie mówię "Masz qutwa grac na koniu z gpr makera bo jak nei to protectud by bebel i knebel i kumkwat i salak i opełzak i myslnik i kto wie co jeszcze bo ja jestem taki kolo z bolo i mam w czambo od cipfrieda za obwalone w kale frytki!!!!!! La la lla la be carefull it's tom!" Mówię że jak ktoś chce konia, może powiększyć i mieć. Nie mówiłem że to duper kolo koko czambo grafa tibijska że ma rysy po wojnie jak w realu i jak sie poci i jak dasz zooma to widzisz krople potu i że ci automatycznie robi fake jak mu sie podoba. Nie! Napisałem tutaj że ten koń ma gps i kto wie co jeszcze. Napisałem że jak ktoś chce to może mieć. A teraz odczep sie bo jeszcze możesz zacząć płakać. Nie mówię ci że zaraz ci nakopie i że makumbaska i ble ble i szakalaka i tyłek, bo ty tak byś napisał, a ja nie jestem na tyle opuźniony w rozwoju żeby tak sie zachowywać. Co do ciebie to mam wątpliwosci.
|