ich lvl to EQ...
Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).
Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.
No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans

. Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci

wybacz.
Sposob na Tyranta... BS + Pila i dobry dodge skill, BS + Chaingun, LA + B.pack + Luc i spam z lucka (ale na Pub.pl spamu (prawdziwego) nie da sie robic... jedynie 2nd attackiem) no i mozna ewentualnie lucka u LA zamienic na MD (mass drivera, 10 strzalow celnych i tyrant lezy... dobrze dziala razem z Desp'em w teamie

(Deps to taki jeden, co dobrze strzela z MD

) 5 strzalow i tyrant wtedy lezy...

.