Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
ich lvl to EQ...
Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).
Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.
No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans  . Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci  wybacz.
.
|
Nie klocmy sie juz :-)dretchem umiem dosyc niezle grac ale wiesz jak to jest otwarty balkon no i mam zimne rece i trudno sie trzyma mi myszke.Co do budynkow.Staram sie kosic budynki ale jak widze ze sam mam goona to nic z tego nie wyjdzie wiec czekam do SD.Co do sabotarzu to bazylem dobrze umiem takze grac(taki assasin)

.