Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon First
wymienie tylko co mi sie nie podoba 
Dark orc (ten strój dokładniej)
|
Robiony jakiś czas temu, postaram się więcej go nie umieszczać (ew. przerobić strój)
Cytuj:
Demon nadrlina teraz wygląda jak smok (bez skrzydeł)
|
Wiem, patrz na to, że świat został zniszczony i stworzyli go na nowo. Poza tym tak lepiej wygląda. :>
Cytuj:
w części scen zapomnieliscie o nickach
|
Powiedz gdzie to poprawię.
//EDIT//
Ahaa, te trzy... efekt zamierzony.
Cytuj:
gdzie podziękowania dla mnie za scenke
|
Tutaj: Dzięki wielkie za scenkę.
Cytuj:
poświaty (mogliście mi powiedzieć zrobił bym wam)
|
Te paintowe czy te z gimpa? Jak paintowe - efekt zamierzony.
Cytuj:
Drakonka (pojebało was z tym nickiem) wygląda głupkowato (czemu w którejś scenie jej strój nagle robi sie czerwony)
|
Pierwsza osoba która zauważyła! Więc, Dragonka to ksywa mojej siostry (obiecałem jej rolę, niestety), ciebie wrzucę potem. Strój - po prostu w pewnej chwili mi się zapomniało, że zmieniłem kolor na złoty - i tak zostało. Moja wina.
Cytuj:
Powiedziałem wam tylko co należało by poprawić
reszta ujdzie
A fake nie jest jakiś straszny, nawet mi sie podoba
|
A myślałem, że to dno. O.o
Cytuj:
Tylko błagam cie alphadron nie dopuszczaj siostry do głosu bo takich wybryków jak drakonka i jej outfit to wam nie wybacze
|
Już nie dopuszczę... Ej, co jest... [odgłosy kopania] auć... NIE dopuszczę jej do głosu i tyle!
Cytuj:
na przyszłość jak wam coś potrzebne to walcie do mnie z chęcią wam pomoge
|
Ja nie mam nic przeciwko, jak coś, to pytaj WielkiegoKopera.
@down
No tak, a jak rekrutacja była, to nikt nie chciał, ale jak fake powstał, to od razu się znaleźli... Spróbuję.
@2 down
Skargi do Wielkiego. Ja tylko sklejki robiłem. BTW. jak będzsiemy robić fake w takim tempie, to może jeszcze w tym miechu next part wyjdzie. Nic, tylko mieć nadzieję, że mi net nie siądzie i będę miał czas.