Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nerion De'Ether
@Hawai
Wcale nikt nie musi robić nowych postaci. Niedługo oni sami się wybiją ponieważ duża większość z nich patrzy tylko na swoje dobra. Ktoś powiedział Juffs..? Czemu on waszym zdaniem miałby pokonać LS? Wcale lepszy nie jest.
Jeszcze krótka wypowiedź co do inteligencji naszych Polskich graczy na Kyrze... 90% naszego społeczeństwa na tym servie nie ma jakiegokolwiek pojęcia o ortografi, nie sądze, że jestem lepszy jednak to co pokazują nasi kochani obywatele to aż strach. Niedawno jeden Pan na około 90 lvl-u napisał mi coś takiego: "Za czynascie procent bende mial lewel". Dobijają mnie również takie teksty: "HEY! Leave, I was here first!" gdy list jest przed teleportem w tombie, więc skąd on wie, że ja tam jestem?(tutaj należy zauważyć, że skoro był tutaj pierwszy jest w środku). Telekineza? Medium?
Nasze kochane LS wcale lepsze nie jest, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to całkowici idioci nie umiejący własnego języka (nie mówiąc już o językach obcych).
|
Oh Dear Nerion.
If you think that members of Last Stand dont know English, you are in big mistake. I know my English is not perfect but i dont have any problems to speak or write. However i would like to convice you to look on yourself before describing someone. I know not every member of LS know English but MOST of them can talk/write, of course its not like we speak or write perfect but most of people from other countrys can understand us and our English level is not much lower from people from Sweden, Spain and other Europen countrys.
P.s Little suggest for you, if you want to criticize my post do it in English, becouse probaly you even wont understand what i have wrote to you.
Po Polsku : Jesli kogos nie znasz a nawet jesli znasz to spojrz pierw na siebie conajmniej 10 razy przemysl swoje postepowania, wady, zalety a dopiero potem zacznij go krytykowac.