Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2006, 11:20   #23
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Winer Jasos Pokaż post
hahahahahahahhahahahaha, q noob, raczej nie acc sharing a hack -.- -gnój samowolnie wbił chara bez wiedzy ownera!
Lizodup? lol, nosze outfit dziewczyny bo męskie są rox! All ppl z br wiedzą dokladnie kim jestem, ty zawsze byłem rasistą wraz z tomaszek-san. Nazwa twojej gildi mówi sama za siebie - ludzi którzy sobie przejebali, albo mają nawalone w łbie. nara

Wiesz co?Ja do czegos doszedlem,wbilem 66lvl(aktualnie mam 64 bo walczyłem na wojnie a ty w tym czasie siedziales z lizakiem na nub charze i patrzales co sie dzieje).Ja jestem rasista?Ty patrz komu ty dupe lizesz bo polowa brazoli na lucerze to rasisci,my walczylismy o pokoj i o wolnosc polakow na tym serwie ktorzy byli wybijaniu przez brazolow bez powodu.No ale dobrze skiluj dalej,wbijesz 100lvl i na co ci to?Staniesz sie zagrozeniem dla brazoli ktorzy cie ubija jak polowe polakow przed wojna.A teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz. -.-

On mial HACKA?!!!!!! od brata?UAHEhiuAahEiahE debil roku 2006plx to czemu od razu po dedzie wyzywal nas tekstami "h*j wam w du*e" twoja stara to..." ?Kto jest noobem?

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 10-09-2006 o 11:30.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem