Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199
Wiesz co?Ja do czegos doszedlem,wbilem 66lvl(aktualnie mam 64 bo walczyłem na wojnie a ty w tym czasie siedziales z lizakiem na nub charze i patrzales co sie dzieje).Ja jestem rasista?Ty patrz komu ty dupe lizesz bo polowa brazoli na lucerze to rasisci,my walczylismy o pokoj i o wolnosc polakow na tym serwie ktorzy byli wybijaniu przez brazolow bez powodu.No ale dobrze skiluj dalej,wbijesz 100lvl i na co ci to?Staniesz sie zagrozeniem dla brazoli ktorzy cie ubija jak polowe polakow przed wojna.A teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz. -.-
|
Lol, 63lv wbijałes go w pite czasu. Wiesz czego br to rasiści? Oni qtwa sie poprostu bronią, naucz się ze 200 słowek i zacznij z nimi normalnie gadac to zmieniąo tobie zdanie. Często słyszałem od was słowa typu "fucking br," br idzie obok dp -"to br, lejem?" - etc
Zagrozenie? LoL - Sir Gimli lv 101, i wielu innych playerow żyje w zgodzie z br. WIESZ CZEMU NIE UCZESTNICZYŁEM W WOJNIE?- BYŁEM HUNTED OD POLOWY SERWA, ZA TO ZE LOGŁEM DO DP GDY KTOS W TYM CZASIE ZARĄBAŁ C ARMA! Z łatwością wbił bym taki lv jk ty, poprostu miałeś szczęśćie ze cie prędzej nie huntowali -.-
Cytuj:
teraz zamknij sie i sie nie wypowiadaj bo walisz same offtopy i klniesz.
|
Kto tu klnie, wracaj na Askare, bo na lucerze nie ma miejsca dla ludzi jak ty! PeacE oFF!
edit: up
Cytuj:
to czemu od razu po dedzie wyzywal nas tekstami "h*j wam w du*e" twoja stara to..." ?Kto jest noobem?
|
-., BO to dziecko 10lat, po dedzie odrazu panikowało, po przyjsciu brata zaliczył prawdopodobnie zgon w rl. Rl matti by was nie targał, bo nie doszło by do takiej sytuacji.
@down, kto tu kogo wyzywa, lol, kup se kilka bp tych sdkow i trzymaj hotkeya z utamo vita bo z exevo mort hur padniesz na 1 hita.
@down,daniel Masz cos do mnie - pm, mega offtop