Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szczuru.pl
Tylko mi się wydaje, czy nie umiesz grać i do tego przyznać? =)
|
kto powiedzial, ze nie umiem sie przyznac? Nigdy nie mowilem, ze umiem grac. Za to umiem zabic paru takich zalosnych gosci, jak twoj kolega z gildii. Jakie to jest niesamowicie smieszne, nabija sie ze mnie na forum, ma dopisek "killing mashine", a patrzy sie na jego death liste, a tu:
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe
ale spoko, ja wiem, ze to tylko my nie umiemy grac. wy jestescie uber pro playerzy. Przynajmniej umiem zabic pare osob, bo co Ty umeisz tego nikt nie wie..
Aug 21 2006, 00:01:42 CEST Killed at Level 57 by Vers Dra'ghothe--> (ms kidneo)
Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe-->(kidneo)
Sep 01 2006, 11:09:24 CEST Killed at Level 181 by Vers Dra'ghothe---> (latuz)
Sep 10 2006, 04:53:04 CEST Killed at Level 66 by Vers Dra'ghothe --> (friend unitow, ktory szpiegowal mnie i emzego jak chcielismy na hunta isc)
nabijaj sie dalej, ja bede dalej swoje robil. ciekawe co sie stanie jak wpadniemy po ciebie. nawet utevo vita ci nie pomoze =) dobra koncze pisac, bo po co sie wdawac w pyskowke z takimi ludzmi jak ty, co jak im brakuje argumentow to spamuja forum od rzeczy. z seqiem jakos moge sie dogadac, pomimo tego, ze jego zabic chcielismy. ty jestes chyba niereformowalny. no ale coz, jaki minister edukacji, taka i cala edukacja...