Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2006, 13:20   #360
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Sorki pomylilem sie ban byl za to ze napisalem na forum ze char bedzie w lodzi a ja w angli cytuje:"Character banned for Account Sharing while wrote on forum(Im leaving this char here in poland so it can be mu depo while ill be in england)" jak bym pisal complaina bym wygral pozatym ban za sharin byl na 1 tydzien a nie na miech... nie dziwne??
Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien.
Cytuj:
i po takim napisaniu na forum mialem bana sorki ale nie zlamalem regulaminu, to po 1 ,po 2 za gildie byl na drucie ban a nie na knighcie
Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem.
Cytuj:
po 3 mowimy o botach i cheatsach a nie o uzywaniu tp badz bana bo cipsoft tlumaczy wszytsko po swojemu,
Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu.
Cytuj:
wiec racja stoi po mojej stronie.
Nie sadze.
Cytuj:
A mi sie wydaje ze war bedzie^^
Tru. Ale znowu nie takie trudne do przewidzenia na irdiii.

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 10-09-2006 o 13:22.
Adolphus Elbragol jest offline