Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 10-09-2006, 19:57   #247
Thek Umerunught
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 61
Skille: 82/63
Poziom mag.: 16
Thek Umerunught ma numer GG 8171510
Domyślny

Ponieważ wnerwia mnie ten cały temat z nunlem wypowiem sie tu (chociaż nie mam zwyczaju tu pisać). Po pierwsze LUDZIE ja pitole nunel okradł adiego rozumiem zbierał przez to w chuj i wogule jest jedyny sposób na to: nie ufasz nikomu kogo nie znasz rok lub mniej może niektórzy z was znają murteseqa jemu mogę dać wszystko co mam i ufam jak bratu (którego nie mam) i tylko takim ludziom mogę porzyczyć na cos bo wiem ze mi oddadzą. Po drugie rozumiem tez to ze nunel wkurza i macie go zamiar tutaj oczernić ale zmarnowaliście tyle tematu na to ze masakra zrobił to i nie odda kasy tyle jest pewne wystarczy napisać ze to zrobił zady powie co o tym myśli i tyle a z nunelem nie gadać bo wiadomo ze będzie sie wykręcał potem was sciągnie na swój poziom i tam was pokona trzeba być inteligentnym i teraz. Po trzecie nie radze wam używac makro itd. jeżeli będziecie grali nie fair to prawdopodobieństwo tego ze ktoś was okradnie jest wielkie nie używam makro od kiedy gram gram juz około 1,5-2 lat i jak do tej pory nikt mnie nie okradł używam tylko mojego komputera i nikt mnie nie okradł znam na pacerze masę ludzi i powiem ze połowie z nich mógł bym zaufać.

P.S. pewnie napisałem jakieś totalne brednie ale wybaczcie nie umiem ubierać słów.