Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.com
OMG
LUDZIE!!!
JAKIE WY TU FARMAZONY PIEPRZYCIE... JEZU....
PL PPL JOIN WAR.... TRIAD WITH ARC..
no skonczcie!!!
Wszyscy ktorzy sa neutralni, pomagaja szweda mysla ze co? nie zaplaca albo cos jesli POLACY przegraja... jestescie smieszni... SZWEDZI NIE POZWOLA WAM NORMLANIE GRAC NA TYM SERVIE...
Jesli my POLACY dostaniemy po dupie to ucierpia wszyscy.. niewazne czy byli neutralni, pomagali szweda, sracy i owacy...
WY NAPRAWDE TEGO NIE ROZUMIECIE? ALBO BOICIE SIE PRZYSTAPIC DO WOJNY BO PADLISCIE... MACIE DYGA STRACIC KILKA LVL POSWIECAJAC SIE DLA POLSKI! CO TO JEST? WYGRYWAJAC MAMY TA DUME ZE BEDZIEMY DRUGIM SERVEREM KTORYM RZADZA POLACY.. NIE TLUMACZCIE TEGO NIKOMU(TEGO POSTA)
TO JEST WIADOMOsC TYLKO DLA WAS POLAKOW!! SKONCZCIE SIE BAC I ZACZNIJCIE GRAC! BO JAK NARAZIE NIE WIDAC ZADNYCH EFEKTOW! TO ZE SOBIE POEXPICIE TROSZKE NIC WAM NIE DAJE... NAPEWNO BEDZIECIE BARDZIEJ ZADOWOLENI GDY SKOPIECIE KILKA SZWEDZKICH DUP...
POPATRZCIE NA TE ZDJECIE ARC:
http://img301.imageshack.us/img301/7624/arcaniumcl8.jpg [Do not look at external websites. Your account could be hacked.]
I WYWNIOSKUJCIE CZY TO NIE LAMY... JA MYSLE ZE TO DUUUUUUUZE LAMY!
|
To tak btw. Zalosc, czyz nie?
@Massior, no wlasnie. Szczerze powiem, ze w tej grze (tak, udaje mi sie jeszcze odgraniczac rl od pixeli ;f) bardziej 'moimi' ludzmi sa Ci, ktorych znam i na ktorych jeszcze sie nie zawiodlem. Przykro mi, ale to nie odnosi sie do wiekszej czesci polakow.