Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Nie dziwne. Pierwszy ban zawsze trwa tydzien..
|
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony

)
Cytuj:
Bedziesz rozgraniczal chary tego samego ownera? Mam chara 50+ lvl i kilka odpowiednio 13 i powiedzmy 16. Pierwszy ma byc ok, dwoma ostatnimi bede kradl, cheatowal i bluzgal pod dp, bo nie kojarza tych charow z moim mainem. Polskie podejscie, nie powiem..
|
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi
Cytuj:
Teleport to tak zwany game weakness abusing. A wiec to samo, co uzywanie bota badz lighthacka, rownierz wykorzystywujacych niedoskonalosci kodu gry. Nie widze roznicy. I nie, cipsoft nie tlumaczy wszystkiego po swojemu. Nie sadze..
|
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie
`````````````````````````````````````````````````` ````
Kibice ja wyrazam pełna aprobate do czynow ludzi walczacych przeciwko szwedom ,nie tylko my tez mowimy ze to wojna pol swe bo na to wyglada i tak sie zanosi ja bym dolaczyl do war z 2ch powodow -
pierwsze-> mam wiecej osob ktorym chetnie pomge po stronie Polakow.
Drugi powod to->
Vincento Vampire- Kill dirty fucking shity polacks.
Rau Grin~ - Giv me 100 gp and i will kill 3 ppl from poland.
Scotty Starburst- I cant w8 till i see all pl`s out from here.
Sesulo- How i hate those polacks every day of their death brings a happynes to my life.
Postujcie sobie w depo i posluchajcie tego jest naprawde wiecej
To sa teksty uslyszane pod depo i z niektorych GC

Sorki ale nie jestem brudnym durnym polaczkiem, ktory zasluguje na to by byc tylko ich pomiotem i slugusem co ma byc wierny. Razi mnie takie cos bo mam w do glowy wpojone bardzo wysokie pojecie narodowosci i absorbuja moja uwage takie teksty.