Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2006, 13:53   #410
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony)
Niech Ci bedzie ;f
Cytuj:
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
Podkreslilem rzeczy w Twojej wypowiedzi, na ktore powinienes zwrocic uwage. Teleport to ciagle game weakness abusing, czyli CHEAT ZABRONIONY PRZEZ CIPSOFT WYKORZYSTUJACY NIEDOSKONALOSCI GRY. Przyzwyczaj sie.
Cytuj:
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi
Nadinterpretacja, a sytuacja byla hipotetyczna. Zaczynam podejrzewac, ze Ty tez nie dokonca uwaznie czytales mojego posta.
Cytuj:
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie
Po to, by klient nie crashowal, gdy Twoj pixel ludek nie ma gdzie sie pojawic. Co za tym idzie, teleporty wywolane przez przypadek, po zalogowaniu sie po jakims czasie nieaktywnosci sa legalne i normalne. Teleporty wywolywane sztucznie juz nie. Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f

Michas, <3

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 11-09-2006 o 13:54.
Adolphus Elbragol jest offline