Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Pierwszy ban za Unjusty, obrazy (podloze rasowe) , wykorzystywanie game weaknes itp tak... ale ban za acc sharing jest zawsze na miesiac, nie wazne czy jest 1 st czy 2nd. Mi dali odp w meilu ze nie bylo jak przyporzadkowac mojego bana i dali mi za share i wyjatkowo na tydz. Wiec moze klamali piszac do mnie ?? nie ladnie z ich strony  )
|
Niech Ci bedzie ;f
Cytuj:
Chyba nie czytałes uwaznie i nie przeczytales pytania kolega mowil ze nie zna nikogo kto by mial chara 50+ i nigdy nim nie uzywal bota ani zadnych innych cheatow, sciaganych ze stron badz zabronionych przez tibie.
|
Podkreslilem rzeczy w Twojej wypowiedzi, na ktore powinienes zwrocic uwage. Teleport to ciagle game weakness abusing, czyli CHEAT ZABRONIONY PRZEZ CIPSOFT WYKORZYSTUJACY NIEDOSKONALOSCI GRY. Przyzwyczaj sie.
Cytuj:
To ze innymi charami kradniesz jakos mnie nie dziwi
|
Nadinterpretacja, a sytuacja byla hipotetyczna. Zaczynam podejrzewac, ze Ty tez nie dokonca uwaznie czytales mojego posta.
Cytuj:
Ponownie mowimy o dodatkowym oprogramowaniu ,ktore trzeba zainstalowac na kompa ,teleport jest to juz pierwotnie instalujac tibie
|
Po to, by klient nie crashowal, gdy Twoj pixel ludek nie ma gdzie sie pojawic. Co za tym idzie, teleporty wywolane przez przypadek, po zalogowaniu sie po jakims czasie nieaktywnosci sa legalne i normalne. Teleporty wywolywane sztucznie juz nie. Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f
Michas, <3