Zobacz pojedynczy post
stary 11-09-2006, 17:27   #414
Xandar Mac'Leod
Użytkownik Forum

Xandar Mac'Leod's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arcanium
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 97+dist
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
takie sprzeczanie sie o pierdoly

wojna jest gildia vs gildia (ew. gildie)

nie czaje po co tu sie klocicie ze ktos dolaczyl do tej czy innej gildii
to jego prywatna sprawa wiec po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba

najbardziej mnie smiesza tylko osoby "dojde do wojny jak mnie poproszą"
lol, albo sie ma cos wspolnego z konfliktem/ludzmi w nim i zalezy ci na wygraniu wojny albo masz to kompletnie w dupie i to olewasz

a wlasnie mi przypomniales co jeszcze mnie rozbawilo. Mniej wiecej od miesiaca kazdy wiedzial, ze moze nadejsc wojna- czytalo sie o tym na forach, o tym sie mowilo. 3-4 dni przed rozpoczeciem wojny rozmawialem z Adolphem o przyszlosci iridii i powiedzialem ze lada dzien bedzie wojna(nie majac jakis informacji- wiedzialem tyle co kazdy). Dzien wczesniej na gc (Ethical) zapytalem co ludzie sadza o wojnie i co zamierzaja zrobic. Kiedy uslyszalem(?) odpowiedzi nie wiedzialem czy mam sie smiac czy plakac. Lider gildii (Chris) stwierdzil ze ktos gada ploty i kazdy sie podnieca, Neztas powiedzial, ze bredze i nie warto mnie sluchac a reszta odpowiadala mniej wiecej: co????? jaka wojna???? znow??? Przykro mi, ze to mowie ale mniej rozgarnietych osob w tibii nie widzialem o.0

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neztas Pokaż post
po co bluzgac kogos za to ze jego gildia zabila jego kumpla z rl blalblbablbalba
chodzi Ci zapewne o Yamahati, wskaz zatem fragment w ktorym bluzgam go za to ze jego rl padl od Trady. Jedynie godny pozalowania jest fakt, ze zdradzil GST i fakt, ze zjeb**ł moje 120k za ktore mial mi zalatwic pacc...
Anum 21:12:51
jak ty chcesz być pg jak srasz 30 minut?!
Cytuj:
18:43 Don Toro [132]: twoj stary to czarnuch
18:43 Dardiuz [101]: spier****j
18:43 Dardiuz [101]: dzwiko
18:43 Don Toro [132]: JAJKO!
18:43 Don Toro [132]: Kurwa mac.
18:44 Don Toro [132]: kurwa masslog?
Cytuj:
13:11 Togur Knight [75]: twuj brat to kozak
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: tfuj?
13:11 Xandar Mac'Leod [124]: czy muj?
13:11 Togur Knight[75]: umisz pisac?