Film nawet fajny chociaz ja osobiscie nei mam nic do ludzi expiacych na bocie skilujacych i robiacych inne rzeczy

Tibia Auto ROX

Co do "AFK" away from keybord to doslowne znaczenie ale ludzie uzywaja czesto tego gdy chca powiedziec ze beda mieli tibie zrzucana lub nawet sa przy tibi ale tylko skiluja klepia runki czy tez robia jakies inne rzeczy ktore w tej chwili nei przychodza mi do glowy

Takze na poczatku ktos wspomnial ze 81 na 60 lvl to slabe skile... ja tak nie uwazam teraz moze masz na tym 40 lvl 80/80 ale gdybys gral dalej zaloze sie ze wiecej niz 85/85 na 60 lvl bys nei mial poniewaz od 80/80 skile leca niesamowicie wolno jak mi bot liczyl to z 85 na 86 skill musialem skilowac ponad 30h ... mzoe sie mylil moze nie ale w kazdym badz razie dlugo by sie skilowalo

a nawet gdybys jzu mial to to jest bez sensu bo te 5 , 10 skili wiecej w pvp i tak wiele ci nie da

Co do "wojny" (jesli tak mozna ja nazwac) ja tam bym to nazwal "czyszczeniem serwera z polakow"

... tutaj musze obronic tego ktory tak do wszystkich sie rzuca ^^ raczej na pomoc nie mogl bo pacca nie ma chociaz nei wiem jak to bylo z tym paccem w trakcie "wojny"

Jesli cos zle napisalem z gory sry, jak cos poprawcie mnie

BTW. niech ktos mi powie jak sie wstawia czyjas wypowiedz w ramce

od roku czytam forum i jeszcze tego nei wiem
Hail Elementalis XD >.<