Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sck
Co do zasad gry, gdzie cenix napisał że zabijać każdy może to fakt, aczkolwiek ta gra ma to do siebie że każdy w niej oszukuje (sharuje, używa botów, choćby korzysta z tp). NIe spotkałem jeszcze osoby, która mając jakiś rozsądny level 40~ nie złamała ani razu regulaminu Tibi.
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Masz juz swoje lata, a Bozia nadal nie obdazyla umiejetnoscia czytania ze zrozumieniem? Smutne ;f
|
Mowilem wczesniej o tp pozniej juz mowa byla o botach i innych programach ktore trzeb sciagnac, wiec nie pisz mi o tp jak mowi o bocie. Tak mam swoje lata w moim wieku juz trudno sie uczyc. Ty jeszcze jestes mlody mozna to poznac po charakterystycznej mani proby wymuszenia swoich racji za wszelka cene.Wiec posluchaj rady starszego idz do tej szkoly i naucz sie czytac wtedy bedziesz umial sam czytac ze zrozumieniem... zacznij od "poczytaj mi mamo".
PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa)
PS2 zjedzone literki to skutek wylania soku malinowego i tabasco 5 min temu na keyborda xD