Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 15:07   #445
Adolphus Elbragol
Użytkownik Forum

Adolphus Elbragol's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
Adolphus Elbragol ma numer GG 3877615
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
Mowilem wczesniej o tp pozniej juz mowa byla o botach i innych programach ktore trzeb sciagnac, wiec nie pisz mi o tp jak mowi o bocie.
Mowa byla o chetach lamiacych regulamin. Stwierdziles, ze nie jestes pewien, jak jest z tp, bo cipsoft niejasno wypowiada sie na ich temat. Otoz ja i tutaj obecny cfk uswiadamiamy Cie, byc moze ratujac przed banem. Docen to! ; (
Cytuj:
Tak mam swoje lata w moim wieku juz trudno sie uczyc. Ty jeszcze jestes mlody mozna to poznac po charakterystycznej mani proby wymuszenia swoich racji za wszelka cene.
Bynajmniej, nie tylko nastolatkowie sa uparci. I nie zaliczylbym tego do cech negatywnych.
Cytuj:
Wiec posluchaj rady starszego idz do tej szkoly i naucz sie czytac wtedy bedziesz umial sam czytac ze zrozumieniem... zacznij od "poczytaj mi mamo".
Dobzie, plose pana psola, bendem od dzis chodzil do skoly i ucyl sie pilnie ze swej muzynskiej pierwsej cytanki.
Cytuj:
PS czy wy z tej bylej DB zawsze musicie jakos probowac sie wpieprzyc i wypisywac swoje racje na sile?? (wykluczam z tego grona anuma i maxxa)
Wpieprzamy sie - a i owszem - oraz z przyjemnoscia bronimy swojego zdania. Jesli cos Ci nie pasuje, to najwidoczniej masz rowniez problem z definicja slowa 'forum'.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xandar Mac'Leod Pokaż post
w DB od momentu mojego dojscia do gildii do momentu wyjeb***a nas z servera nie minelo pol roku, czyli sugerujesz, ze nie mam prawa oceniac zadnej gildii?
A na choi oceniac, Michasiu? Sedziowanie lepiej zostawic innym, a samemu po prostu robic to, co uwaza sie za sluszne.

@Lis, troche kijowy macie ten gif w logo gildii

Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 12-09-2006 o 15:24.
Adolphus Elbragol jest offline