Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 15:43   #134
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zielaq Pokaż post
Ryba
A gdzie byles przez pierwsza gozdine bitwy ?
Anga wkoncu gadasz jak czlowiek
a powiedzcie mi co ma do tego suv jezeli wyrzucil backpack i stal w miejscu ,
Dorpaz bije 300 + z sd a to Ci dopiero Mannow bije 310 przy dobrych wiatrach ...
btw. po co siać propagande
Jak by Anga nie sharowal to by nie dostal delete a jak by nie sharowal to by nie mial takiego lvla
spytaj lithelda czy wie cos o NG combo :*
Ja w przeciwienstwie do Ciebie nie zyje tylko komputerem oraz nie mam 2 ownerow tak jak Ty dlatego mnie nie bylo. Piszesz tak glupie posty ze az szkoda odpisywac, jesli widziales Suv wyrzucil plecak jak mu sie uhy skonczyly to chyba normalne (no moze nie dla wszystkich patrz Pephy). Co do sily sdkow... jesli ja sam w Ciebie walnalem za okolo 320~ to jak to mozliwe zeby Mannow przy dobrych wiatrach bil 310?? Dorpaz moze walnac max okolo 320 -/+ a Mannow okolo 370 -/+ wiec skoncz swoje wywody na temat kto jakie moze uderzyc sd bo chyba nie masz o tym zielonego pojecia, moze nie wiesz do czego sluzy kalkulator sily magii, jesli jeszcze Ci nikt nie wytlumaczyl to zglos sie do mnie z checia Ci pomoge. A teksty "spytaj sie lithelda bla bla..." sa wlasnie na twoim poziomie. Ty sadzisz ze jestescie tacy super boscy i niezniszczalni? Ten wlasnie ostatni battle w venore pokazal jakie umiejetnosci ma ng. Bylo was duzo wiecej z czego macie wieksze levele i sporo palkow ponad 100lev+ w czym kilku z nich padlo. Popatrz ile ma hp np Ryan~, Praoler~, Dragon~ (mowie tu o tym jak sie skonczy manashield, przeciez oni sa na 2 sd) itp magowie ktorych sfragowaliscie a od was padli 121rp, 101rp, 98ek, 72rp i ktos tam jeszcze zobacz na ich ilosc hp a mimo to padli. A rzecz kolejna, ze litheld i kiroy mieli pz i udalo im sie uciec to jest smieszne Tyle ludzi tam bylo a Litheld i Kiroy spokojnie uciekli az im pz zniknal a w ogole ze wyszli z tego trapa na statku to wielkie gz dla ng haaaaaaaaahahaa naprawde pokazali umiejetnosci <rotfl>!

Ostatnio edytowany przez Ryba_90 - 12-09-2006 o 15:45.
Ryba_90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem