aj ludzie ludzie, kocham was. wyrzucilem bp gdy mialem chyba ze 2 uhy bo po co mam dawac azaredowi czy jakiemus noob charowi twojemu zarobic chocby te pare plecakow run/mf noob charami ladnie dzialaliscie podczas gdy od nas bylo z 8 osob walczacych ? czy 10 ? a od was cale to zajebiste ng

i wogole powiedz mi co ty zes na wojnie zrobil ze tak sie udzielasz, staniem za murkiem za ktorym nie moge cie z sd pociagnac nawet/staniem w pz/expieniem jak jest 15 osob z ng albo mnie i yunka nie ma. prawda jest taka ze gdyby angatevon nie dostal delete to ty bys z pz nie wychodzil nawet jakby bylo 100 osob z ng i reszta pacanow co im pomagaja online. bo co, UE combo nasze zdejmuje kazdego oprocz Dorpaza i Azareda, a my UE combo lubimy. moglibysmy popadac ale co z tego jesli bysmy 10 osob za jednym zamachem zajebali. a od was z gildii ludzie sa aktywni od nas nie, a ty wrzucasz na tych ktorzy dumnie walcza sam nie robiac praktycznie nic. to my walczymy dumnie a nie wy, chyba ze dumnym nazwiesz walke podczas gdy macie wyzsze lvle i jest was 3x wiecej. a i tak bylo blisko zebyscie w dupe dostali, gdyby nie pare bledow ludzi od nas. ale nie ode mnie, ja nie dostrzeglem zadnego mojego bledu ktory zawazyl na losach tej bitwy. wiec po chuj na mnie wrzucasz ? co do sharowania anga, jasne lepiej lizac dupsko komus zeby moc spokojnie expic. jego sharowanie nie wygladalo kazdy owner po 10 godzin dziennie, jeden gral b duzo a drugi naprawde sporadycznie, jesli juz o tym mowimy. wiec wyjdz bo ludzie tutaj maja cie za mniej niz noobchara.