Temat: Moja historia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2004, 09:24   #7
yombi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
yombi ma numer GG 3513612
Domyślny

Wiecie ja też przedstawię tu swoją historię o najlepszej grze MMORPG czyli o Tibii.
JESZCZE PRZED GRANIEM W TIBIE...I JUŻ NA ROOKGARDZIE
Wychodząc na dwór pod koniec sierpnia 2003 roku usłyszałem od kolegi o grze w którą on gra. Oczywiście chodzi o tibie. Powiedział mi jaka to extra gierka. Chwalił się że zabił już kilka myszy i węży. Już chciałem instalować tą gre, ale był jeden minus-nie miałem neta jeszcze:/. Ale się w końcu doczekałem i we wrześniu zainstalowałem gre i założyłem postać. Muj kolega miał już 7 lvl. Na początku trochę mi pomagał ale ostatecznie wyjście z Rooka zajęło mi ponad 2 tygodnie Jako profesje wybrałem knighta i zamieszkałem w Venore.
POCZĄTKI NA MAINIE NA NOVEJ
One były trudne. Niewiedziałem gdzie expić i gdzie chodzić. Moją pierwszą bronią był Morning Star. Ale pomału jakoś się "odnajdywałem" w grze i szło mi coraz lepiej. Ale zaczynały się problemy. Wracając ze szkoły ok. godziny 15 już nie można było wejść na serwer. Ten napis:Too many player....poprostu denerwował mnie i mojego kolegę. Ale jakoś grałem dorobiłem się 20 lvla nagle cios; muj kolega zadecydował że przenosi się na inny serwer Nie wiedziałem czy przenosić sie razem z nim czy zostać. Ale zdecydowałem że zostaję Troche zazdrosciłem koledze jak on mi mówi że może na serwer wejśc kiedy chce. Więc zaryzykowałem i założyłem postać na Azurze.
MUJ DRUGI SERWER AZURA
Roka przeszedłem w niecały tydzień Ale już było lepiej przychodziłem ze szkoły i spokojnie sobie wchodziłem i grałem. Również wybrałem knighta i Venore. Dorobiłem się ponad 20 lvlowego rycka. Ale ze względu na moją kolejną 10 smierć zmieniłem znów postać.
DRUGA POSTAĆ NA AZURZE
Czyli sorcerer(gram nim do dzisiaj bo jest to swieża postać). Roka już znałem dobrze i w 1,5 dnia przeszedłem go i tradycyjnie już przeprowadzka do Venore.
Tą postacią zamierzam juz grac do końca mojej przygody z Tibią.

W rolach głównych wystąpili:
Moja pierwsza postać na novej: Yombi (na jej cześć muj nick na forum
Moja pierwsza postać na azurze: Wooks
Moja druga iraczej ostatnia postać na azurze: Alkoholik Osiem
Jeszcze chciałbym wtrącić że miałem rozstanie z Tibią jakieś 2,3 miechy w grudniu.