Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 16:32   #3035
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

@DoF
Chcialem sie ogolnie wypowiedziec na tym forum lecz stwierdzilem wpierw iz obczaje filmik od Urba zanim sie wypowiem. Ale mialem nadzieje ze az tak zle nie bylo... Post moj nie jest po to aby was obrazac badz cos podobnego gdyz jako osoba neutralna (powiedzmy) wyrazam moje subiektywne zdanie.
Jak zapewne wiecie chcialem do was dolaczyc po pewnym zdarzeniu ktore mialo miejsce okolo miesiac temu mimo iz postanowilem zostac retired lecz zdarzenie to wzbudzilo we mnie chec zemsty. Podjecie decyzji o przyjecie mnie zabieralo wam strasznie duzo czasu. Ale po tym co widzialem na tym filmiku moge wam powiedziec najwyzej "je*cie sie" tak noobowskiej akcji jeszcze nie widzialem chyba w calej historii Tibii, zal mi was a takze ludzi ktorzy was znaja, wasze rodziny i ludzi ktorzy was spotykaja na ulicy. Naprawde w moim poscie nie mam na celu obrazanie was ale najwidoczniej wbijanie mlotem do tepego lba "moge zrobic cos dobrego dla Azury zanim skoncze z Tibia i poswiecic sie na kilku akcjach jako przyneta bo KLADE LACHE NA TIBIE" niema w waszym przypadku zadnego sensu.
Tak samo jak sensu nie mialo by stracic 500k expa jako przyneta tylko po to aby po mnie padlo 10 noobow ktorzy nawet w biegu sie uhac nie potrafia. Widac to zreszta bardzo dobrze a najlepszym tego przykladem jest Horrigan Macduff ktory nawet nie umie naraz chodzic i WCISKAC BINDA!!! Nastepny Jameha ktory mysli ze jego mana nigdy sie nie wyczerpie i nie musi pic manasow. Macie wbudowanego bota w Tibie a nawet nie umiecie z niego korzystac. Mimo mojego skromnego lvlu 69 utrzymal bym sie dluzej niz polowa z tych co padla bo gralem wuchte na otsach pvp i uhanie sie czy picie manasow w biegu a jednoczesne przekladanie amuletow nie sprawia mi problemu. Jak widac level to nie wszystko. No i dodam jeszcze kilka przyjemnych cytatow pojawiajacych sie na filmie.

"14:41 Urbexx [178]: its like ots server"

"14:34 Last Varior [113]: exiva "sandra magnus
14:34 Last Varior [113]: zblizyla sie"

14:48 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: pierodle nie moge z tych noobow18:59 Tegax [97]: mowic im qwa nie panikowac za mna18:59 Tegax [97]: to pajace dostaja sd i panikuja
14:49 Weraxin [85]: 18:59 Tegax [97]: i sie rozbieguja18:59 Tegax [97]: jak nooby-.-"

"14:53 Minavand [136]: Sandra is always helping her members, in ANY situation!
14:54 Minavand [136]: She even logged out"

Ogolnie takim charem jak Sandra Magnus mozna rozje*ac gore Kazordoon na pol a jak do tego dorzucic all sorcki i najsilnieszych palli i jakies 2 knighty z DoF to tylko zrobic taka akcje jak Wanted i totalna zaglada. Wezcie sie lepiej nastepnym razem sluchajcie Tegaxa, Shanoza albo Sathana bo ci panowie widzieli wiecej wojen na zywo niz wy na all tibia cam'ach i maja pewne doswiadczenie w tej sprawie.
Jezeli chodzi o mnie to juz definitywnie wbijam w Azure. Szkoda nerwow na zdolniachy co tu graja. No i chcialbym jedynie wyjasnic jedna ostatnia sprawe. Myliliscie sie co do mnie ze jestem typowym Draz-defenderem czy cokolwiek, na forum zawsze wyrazam swoje zdanie a nie niczyje inne a na DoF pisalem to co pisalem bo mnie w*ur*ia jak zapatrzone w siebie blazny wypominaja jakies glupoty wszystkim innym a nie patrza na to co sami robia. I mimo wszystko nawet jak chcialem inva do DoF to wciaz wolalem powiedziec "Gz Draz on Your birthday" niz "Gz Sandra on Your lvl/mlvl advance" wogole nie wiem co w niej all lizo*upy widza. Stara 40 letnia baba co sharuje z wuchta wiary konto i wastuje fortune na gre. Wali mnie to czy sharuje czy kupuje platyny za real cash ale jedynie mowie jaka jest prawda. "Sweetest GIRL on Azura" LMAO
Na koniec zycze wszystkim powodzienia i polamania nog. Kocham was i wogole nara.

@Drago
Ty sam jestes As, lepiej idz se ubij jakiegos 40+ sorcka, moze nim Anim gra lbie...

Wanted gratulujemy Exminda!
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline