Temat: Moja historia
Zobacz pojedynczy post
stary 16-08-2004, 09:45   #11
ghiron
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo

ghiron ma numer GG 4385328
Dumny To może ja opowiem swoją historię!!!

1.1 kontakt z tibią miałem grając w red dragona------> za***ista gra!!
Moja pierwsza postać była na Danubi!!!
Wcignołem kuzyna i kolege!!!! w 1 dzień wkurzyłem sie już na tibie gdy przez przypadek wszedłem do dziury była drabinka ale nie wiedzialem jak wejść!!! dopiero kumpel z red dragona na gg musiał mi wytłumaczyć!!! Rooka około 3 tygodnie przechodziłem!! Oczywiści po drodze nie wiedziałem co to jest main i mi musiał tłumaczyć jakiś polak co napotkałem !! Gdy osiągnołem 8 lvl poszedłem z całym eq z rooka do oracle!!! i wybrałem knighta!!!! a miasto Carlin!! posiadziałem troche i czułem się samotny!! Bo kuzyn skończył grać a kumpel siedział na rooku!!! Posiadziałem na bugach pod miastem i tak skończyła się historia 1 postaci!!!!
2.dowiedziałem się że 2 kumpli z klasy grają na isarze!!! to odrazu do kumpla że zmieniamy serwer!!! tym razem rook około tygodnia nam zajął!!! Ja wziołem znowu knight!!! Miasto wziołem Carlin lecz poszedłem do Ab bo tam mi kumpel z rooka miał dąc itemki!!! Pograłem troche i kumple z klasy powiedzieli żebym zamieszkal w Venorze no to poszedłem!!! gdy osiągnołem około 19 lvl miałem bardzo słabe skille nie miałem gdzie expić przestałem grać ryckiem a zaczołem pallem na isarce!!! dobiłem 15 lvl i pewnego dnia ide se z venore a tam widze że kolesiówa 31 lvl mnie śledzi od jakiegoś czasu!!! po schodkach wszedłem w bagna pod venore i udało mi sie uciec!!! Gdy wychodziłem niestety napotkałem ją znowu i raz mnie uderzyła to ja odrazu w ryk pk i mnie zabiła ((( gdy potem ją wyzwłem od Bitch to znowu mnie zabiła!!! a gdy se stałem w sklepie gdzie bolty sie kupuje jej kumepl mnie zabił!!!! Mój najlepszy kumpel też zostawał ciągle zabity!!! A kumpel co miał najlepszy z nas lvl sprzedał postać!!
3.Razem z kumplem zmianiliśmy serwer na Calmere no bo se myślimy że tam nie ma pk !!! kumpel sorcem ja drutem!!! Grałem tak gdy robiłem chyba 3 raz 20 lvl wkurzyłem się na tibie i zrobiłem przerwe na 2 tygodnie!!! Gdy sie dowiedziałem że kumpel ma 28 sorc postanowiłem wrócić!!! Dobiłem 20 lvl 35 m lvl i tak się wkurzyłem na świat non-pvp że z kumplem razem mieliśmy wejść na 1 powstały serwer
4. Powstały 2 nowe serwery Mythera i Aldora!! wybralismy mythere
Rooka w 2 dni jak wpuścili Facc (normalnie taki tłok że nie szło grać )
Szybko lvlki szły namówiliśmy kumpla z klasy żeby grał zaczoł kupił pacca , domek
Teraz ja kupiłem pacca
a za niedługo kumpel kupuje!!!!
Zrobiliśmy taki Kapitan's Squad:
Kapitan Sutek-ja royal pallek 33 lvl
Kapitan Kajtek-master sorc 29 lvl
Kapitan Czarnuch- pall 25 lvl (on pacca kupuje za niedługo )
Kapitan niebieski maker- nasz uh maker
Kapitan czarny pijak- uh maker
kapitan czarny bakacz-uh maker
Kapitan Klen-21 lvl knight (brat kajtka)
Folosabi 16 lvl knight (brat kajtka)
Frozeman 29 lvl druid obecnie został zabity na 30 lvlu i przestaje grać więc odchodz z squadu!!!
Edit:
Aha zapomniałem: Jest jeszcze Kapitan Morgan 10 lvl knight taki newbie

Ostatnio edytowany przez ghiron - 16-08-2004 o 10:33.
ghiron jest offline   Odpowiedz z Cytatem