Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
Bylem tam ja(74), aure , bezok , kash ,anas kiro , dura da roc, joth loven, kod. ilu tu widzisz 100+ lvli i ile osob co moga z Sd walic??
|
Kash, Aureliuss i Bezok nadrabiaja za reszte. Poza tym, zawsze sa explosie, exori + spontany Bezoka.
Cytuj:
ja 4(100+) z 8 , a w dwadwa walilo o wiele wiecej osob minn: Sesulo , Firenze , Rau ,Thunder , Saroth , Dous , Affe + inne palki...
|
Sesulo - sila porownywalna do bezoka, Thunder do Jovena, reszta mniej wiecej zostaje wyrownana przez przewage lvlowa Kasha i Aureliussa.
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<). A te inne palki staly uwiezione w przejsciu przez noob chary.
Cytuj:
Wiec porownaj sobie sile ognia i nie udzielaj sie jak nie wiesz jak bylo.
|
Pewni yntelygentni panowie wymyslili takie cwane urzadzonko co sie Tibicam zwie. A udzielac sie moge chocbym nawet nie gral na iridii. Byleby to bylo na temat i zgadzalo sie z regulaminem forum.
Cytuj:
Nie bylo cie na pierwszej lini i nie brales w battlu udziału.
|
J/w. Nie musze siedziec razem z innymi poslami, zeby stwierdzic, ze polski rzad jest po*********y.
Cytuj:
Fajnie gadac o sprawach o ktorych sie ci sie wydaje ,ze ma sie pojecie??
|
Jasne, ze fajnie. Tym bardziej jak widze, ze inni to tak przezywaja. =)
@Xandar
Dlatego nie twierdze, ze DB bylo doskonala gildia. Ja mowie o zaklimatyzowaniu, nie o poznaniu kazdego gracza jakby to byl jakis najlepszy kumpel w rl i wyciaganiu o nim brudow.
@down
Chodzi mi o nadrabianie dmgu z sdkow. Jesli u kazdej profesji dmg jest naliczany tak samo (AFAIR to bylo 2% per lvl) to nadrabiacie tych co mieli mniejsze lvle swoimi. Niby grasz w tibie tak dlugo a jedyne co potrafisz to no-life'owanie =)