Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 20:54   #3051
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Saxe Pokaż post
Fakt, moze i nie znam jej za dobrze (Sandry Mab tym bardziej) ale pewne rzeczy wiem. To ze kupowala pacci jest pewne - sam od niej pacca mialem. Ale mam to gdzies, ma prawo przeznaczac pieniadze na gre. To ze sharuje tez wiem, swego czasu bylo o tym glosno i nawet ludzie z innych swiatow potrafia znalezc roznice w 2 postach.

"Im so sorry XYZ that Youve died
talk to my sweet Heg about payment or You can join us
Kisses~ Sandra"

A np.

"UhaSaHuAsaHuehesEhuAhe
Stupid noob, u died
mwahahahahahahahahah"

1 post - Sandra
2 post - Saggati

Wiadomym jest takze ze Heg ma do niej passy. Share'owanie mimo iz jest nie zgodne z zasadami Tibii to uwazam iz nie jest to nic takiego zlego (no chyba ze ktos je*ie share na 4 osoby po 20h zeby wybic lvl na servie i miec "wladze") sam share'owalem SORCA z Lady~ bo robilem to dla niej by jej pomoc na poczatku i aby mogla sobie spokojnie dziewczyna grac. Saxe wbilem kazdy pojedynczy punkt xp sam.

Jezeli chodzi o jej wiek tu sprawa nie jest wyjasniona tak do konca. Chodzily rozne ploty itp ze Sandra to jest nastolatka ale i tak wiekszosc na jej postaci gra jej matka ktora jest dentystka. Slyszalem wiele wersji a takze propagandowe zdjecia jakies ohydne. Widzialem takze 2 prawdziwe zdjecia Sandry z MSNa. Normalna, zwykla kobieta o ciemniejszym zabarwieniu skory charakterystycznym dla krajow ameryki poludniowej typu Brazylia, Argentyna itd. Ale niech mi ludzie na boga nie wmawiaja ze to mala niewinna dziewczynka -.-'

Co do otsa... Uh (1.5 sek przerwy na wrzucenie amuletu) Uh... n/c

EDIT: Poprawilem 1 orta i 2 style co mi sie w oczy rzucily To jest jak sie w pospiechu pisze.

Czyli malo wiesz o Sandrze Duzo ludzi wymysla sobie o niej stek bzdur bo sa poprostu zazdrosni o pare rzeczy, a najbardziej ta Sandra Mab, ktora ja nonstop probuje oczernic i kilka razy jej sie juz udalo i ludzie wzieli sobie to do serca i teraz pieprza bzdury.
To 1.5 sek na wrzucenia amuletu i uha to nie jednoczensie zreszta dostac kombo i tez nic nie poradzisz.