Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soferim
@ Rankor
Powiedz mi dlaczego (bo nie moge tego zrozumieć) jesteś taki jaki jesteś?
|
The same question goes to Soferim!
Cytuj:
Stań przed lustrem, spójrz w nie, zastanów się nad sobą i mi powiedz dlaczego
NIEKTÓRZY nie trawią Ciebie...
|
A ja nie trawie TEGO docinka, moze to dlatego, ze to jeden z sucharow w stylu polaczkow biegajacych w venore dp? To pytanie powinienes chyba kierowac do *niektorych*, bo to nie JA nie trawie siebie, ale *NIEKTORZY*.
Cytuj:
ps.porównujac dmg sd'ków GSL+GZ do ARC i plątaczy z TRIADY spaliłeś się i tyle...nie widziałeś jakie comba leciały w 22.thorisa i coco?wystarczy że jakiś "noobek" walnie te 100-130, a tych "noobków" bylo stanowczo więcej to daje baaaardzo dużo.firenze+sesulo+thunder+rau+thalic combo jest około 1000+ a nie zapominaj o pallkach.Więc nie pier**** cyt."zostaje wyrównana przez przewage lev kasha i aure" -TA JASNE
|
Jakbys UMIAL czytac ze zrozumieniem dojrzalbys cudowna linijke w nawiasie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rankor
(Wprawdzie nieduzo co nie zmienia faktu, ze Arc nie mialo 40 razy mocniejszych charow =<)
|
Nie umiesz przytaczac czyichs wypowiedzi, to jest tak zwana mozwa niezalezna. =]
Frag to frag. Nie wazne przez ile osob byl ubity.
@Xandar
Z tego co widzialem na filmie, Dwadwa padl od sdkowania "na pale" (tylko 1 combo bylo zgrane, reszte kazdy napierdzielal sdkami bez zadnego liczenia).
@down
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Osobiscie najlepiej graloby mi sie na serwerze mieszanym (kilka narodowosci w gildii rzadzacej). Jesli juz mialbym wybierac gildie dominujaca wybralbym Szwedow. Abusuing to abusing. Malo kto nie korzysta z tego bedac najsilniejszym na serverze. Roznica jest taka, ze w wiekszosci przypadkow Polacy przy wladzy robia sie gorsi od kolegow zza morza (tylko i wylacznie moje zdanie). Z tamtymi przynajmniej da sie na poziomie pogadac a tu.. no coz, roznie to bywa.