Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 21:23   #3052
Saxe
Użytkownik Forum

Saxe's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
Saxe ma numer GG 7826353
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qual Pokaż post
Czyli malo wiesz o Sandrze Duzo ludzi wymysla sobie o niej stek bzdur bo sa poprostu zazdrosni o pare rzeczy, a najbardziej ta Sandra Mab, ktora ja nonstop probuje oczernic i kilka razy jej sie juz udalo i ludzie wzieli sobie to do serca i teraz pieprza bzdury.
To 1.5 sek na wrzucenia amuletu i uha to nie jednoczensie zreszta dostac kombo i tez nic nie poradzisz.
Wiem o niej to co powinienem wiedziec. Tego ze sharuje sobie nie wymyslilem bo to fakt. Jak juz wspomnialem to nic wstydliwego.
Moglbym sie powtorzyc ze sam od niej pacc kupilem ale wole cie odeslac do mojego wczesniejszego posta bo najwidoczniej nie czytasz ich zbyt uwaznie.

No chyba ze nie chodzi ci o Tibie tylko o real life. Tu przyznaje nie wiem o niej zbyt duzo ale wiem ze jest normalna dojrzala kobieta. I nie wiem tego od zadnej Sandry Mab ktorej nie znam ale bylem w roznych srodowiskach w Tibii, w Dofie, w Wanted, w kilku innych gildiach, slyszalem to i owo a to ze juz sie w zeznaniach gubicie to nie moj problem sorry.

Naprawde nie musicie jej az tak bardzo bronic. Slyszalem o Mab ze jakies sciemy wali o tym i owym ale to nie jest zaden wyscig zbrojen w stylu "kto wiecej sciemni na forach" czy cos ten tego.
13:53 Eldo Dage [22]: napisz mi sell fire axe i c shld
13:53 Eldo Dage [22]: po angielsku
Saxe jest offline