Zobacz pojedynczy post
stary 12-09-2006, 23:00   #3059
Przemo2
Użytkownik Forum

Przemo2's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Gildia: Duskiness
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sathan Bell Pokaż post
Durniu to ty naucz sie czytac zreszta zjezdzasz tutaj niewiadomo skad i sfoje sugestje walisz bo co z braniewa jestes koledzy ci opowiadali co sie tu dzieje... jak bys byl taki madry czytal bys forum od poczatku i doszedl bys do tego ze za kazdym razem przepraszam za sfoja ortografie... Wiec buraku z furory leje na ciebie nawet cie nie pamietam z tego servera najwyrazniej byles nikim jak tam gralem gupim 30 lvl co dupe lizal chcesz to moge ci huta zalatwic jak tak bardzo sie prosisz...

ty glupi krecie ja tu gralem zanim Ciebie tutaj nie bylo wiec sie nie udzielaj pozatym piszesz jak down ktory zamiast chodzic do szkoly siedzi przed kompem. wiem ze grales na furorze podasz tylko nick i nigdy wiecej nie wyjdziesz z pz smieciu...
Zostaniesz wykopany z serwera tak jak laaco i shanoz. Aha jeszcze jedno zalatw mi tego hunta plx. ;]

Ps. oczywiscie tamtych 2 sadzi ze nie zostalo wykopanych tylko sami zrezygnowali z gry tam...Tylko dziwne ze non stop po zalogowaniu albo musieli placic albo padali...

Ostatnio edytowany przez Przemo2 - 12-09-2006 o 23:07.
Przemo2 jest offline